Így kelnek életre a rajzok egy különleges alkalmazás segítségével

Dan 2013.08.11. 15:10 Apple, Programok 1 db 3 300

Kétség kívül a kiterjesztett valóságon alapuló eszközök jelenthetik a jövő egyik legnagyobb slágerét, így nem meglepő, hogy több iparág is ezt területet kívánja meglovagolni. Mi történik vajon ha egy hagyományos értelemben vett kifestőt a technológiai fejlődés egyik legnagyobb vívmányával keresztezünk? Nos, az eredmény valóban megdöbbentő.

A különleges kifestő használatához a fejlesztők weboldaláról ingyenes letölthető mintákra van szükség, melyeket egy hétköznapi nyomtató segítségével mi magunk is kinyomtathatunk. Ezt követően már csak az adott platformhoz tartozó alkalmazást kell letöltenünk táblagépünkre vagy okostelefonunkra.

Innentől kezdve tulajdonképpen nincs is más dolgunk, mint a kinyomtatott mintákat az elképzeléseinknek megfelelőre színezni, majd a munka végeztél rögvest megtekinthetjük hogyan kel életre a repülő, a madár vagy pedig a tűzokádó sárkány.

A colAR kifestővel kapcsolatban csupán egyetlen negatívumként az alkalmazáshoz tartozó minták korlátozott száma hozható fel, ezekből ugyanis egyelőre mindössze öt darab áll a felhasználók rendelkezésére, ettől függetlenül egy valóban remek alkalmazásról van szó, amely mindamellett, hogy ingyenes, remek kikapcsolódást nyújthat az egész család számára.

Quiver - 3D Coloring App (AppStore Link) Quiver – 3D Coloring App
Fejlesztő: QuiverVision Limited

Besorolás: 4+3

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. elwont - 2013.08.12. 01:30

    A Nintendo 3DS már 2 éve tudja ezt sokkal innovatívabb kivitelben (bár meg kell hagyni, h a lehetőségek tárháza ott is korlátozott).

Szólj hozzá Te is!