Megjelent a 89.5 Music FM hivatalos iPhone-os alkalmazása

Helme 2013.07.12. 12:26 Balaton Sound 5 hozzászólás 2 890

A Balaton Soundra időzítve megjelent a 89.5 Music FM hivatalos alkalmazása. A hiánypótló programot már nagyon régóta várta a magyar Apple tábor, hiszen eddig online nem lehetett hallgatni a rádióadót. Az applikációban egyébként megtalálható live adás, idővonalzó sőt, az összehoz minket szlogent újraértelmezve egy ismerkedős funkciót is beépítettek. De akik kilátogatnak Zamárdiba, azoknak is érdemes letölteni, ugyanis a Music FM stage line up-ját is nyomon lehet követni.

Az app kifejezetten jól sikerült, hiszen míg a legtöbb rádióadó iPhone-os alkalmazása nem tud szinte semmilyen plusz funkciót a zenehallgatáson kívül, addig a Music FM-ében például vissza tudjuk nézni, hogy milyen zene ment az élő adásban. Előadó, szám címe, illetve egy kép is látható az infósávban. Viszont a hosszabb címeket nem tudja megjeleníteni, bizonyos karakterszám után egyszerűen levágja.

Az összehoz minket menüpont jelenleg még nem igazán működik, nem listázza ki a felhasználói profilokat. Azonban a legfontosabb, az élő adás hallgatása kifogástalan, jó minőségű ráadásul a hangerőszabályzást is úgy állították, hogy kihangosítva több ember tudja élvezni a zenéket.

A 89.5 Music Fm 2012. március 7-én indult zenei rádió. Az országban mintegy 35% lefedettséggel bír. Célcsoportja a 15-35 év közötti korosztály, akik követik a divatot, közegükben trendteremtők, véleményformálók, nem követők. A Music Fm célja erős és szerethető image és műsorstruktúra, hallgató központú rádióként érzelmi kötődés kialakítása, kreatív megoldásokkal és aktivitásokkal a hallgatók bevonása. Célcsoport modern elvárásaihoz igazított forradalmi technikai és műsorbeli újítások alkalmazása.

A Balaton Sound Magyarország legnépszerűbb zenei fesztiválja, idén 7. alkalommal rendezik meg. Prémium rendezvényként a hagyományos fesztiváloktól eltérően csak az elektronikus zenére koncentrál, egyedülálló helyszíni adottságokkal rendelkezik, egyedi, modern építményekkel. A rendezvény látogatottsága évről-évre nő, 2012-ben 108.000 ember látogatott ki a Balaton Soundra, főként 20-30 év közöttiek. A 89,5 Music Fm idén saját színpaddal, 13 népszerű DJ-vel szórakoztatja majd a Balaton Soundra látogatókat, emellett élő rádió műsorral jelentkezik a helyszínről.

89.5 MusicFM (AppStore Link) 89.5 MusicFM
Fejlesztő: CodeVision Informatikai Szolgaltato es Tanacsado Kft.

Besorolás: 12+2.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. Zoli - 2013.07.13. 01:27

  Csak nem megy IOS 6-nál kisebb verzióval. :-( Lehet, hogy már csak én használok JB 5.11-et iPadon? De nem akarok frissíteni, nem is tudom, hogy kell, meg az újabb verziók egyre kevésbé tetszenek.

 2. Tamás - 2013.07.15. 14:57

  Engem is bosszant, hogy nem megy 5.1.1-en!

 3. RGabor - 2013.07.15. 16:45

  Sziasztok,

  Köszi a pozitív hangvételű cikket. Az operációs rendszer azért lett 6.0 minimum, mert a megrendelő kérte a vízszintes hangcsúszkát testreszabható kinézettel, ami iOS 6.0 óta elérhető. Így nem tehettem mást, sajnálom, hogy vannak, akik nem tudják így használni az appot.

 4. Zoli - 2013.07.17. 22:53

  Kedves RGábor!

  Ezek szerint Te írtad a programot. Nem tudsz nekünk csinálni egy kevésbé csicsás, de 5.11 alatt is futó verziót?
  Persze, hogy tudsz, a kérdés, hogy akarsz-e, van-e rá időd és hogy miként jutna el hozzánk…

 5. hemo - 2014.01.13. 19:26

  De hogy hallgatok rádiót? ha belépek a zenébe nincs ott bal oldalon a rádió ikon..
  vagy le kell tölteni hozzá egy alkalmazást?
  magyar adókat lehet valahogy hallgatni?

Szólj hozzá Te is!