Az iPhone tulajdonosok randiznak a legtöbbet egy felmérés szerint

Helme 2013.05.24. 22:25 Apple, iPhone 1 db 652

A Match.com felmérése szerint a szingli iPhone tulajdonosok randiznak a legtöbbet. A kérdéssor 200 elemből állt, melyet több mint 5000 egyededülálló férfi és nő töltött ki az USA-ban. Messzemenő következtetést azonban ebből nem igazán lehet levonni.

Mindig is készültek idióta felmérések, amik szinte semmire sem jók. Egyszerűen csak szórakoztatóak. A Match.com felmérése sem különbözik ezektől: a portálon ugyanis a randizási szokásokra voltak kíváncsiak annak függvényében, hogy ki milyen okostelefonnal rendelkezik.

Mint az eredményekből kiderült, az Apple telefonjával rendelkező szinglik jelentős része rendszeresen randizott 2012-ben. Az iPhone-os táborból első randira a megkérdezettek 49%-a ment el, ha azt lebeszélte a partnerrel. A második pozíciót a Windows Phone tulajdonosok lettek (legalább itt elérnek valami kedvező helyezést – a szerk.) összesen 46%-kal. Csak a dobogó harmadik fokára tudott felkapaszkodni az Android a maga 44 százalékával. A BlackBerry-sek pedig a negyedikek lettek 44 százalékkal. Azaz 100 emberből 56 pofára ejtette a másikat.

A kutatás célja egyébként az lett volna, hogy akik többet lógnak a közösségi hálókon – az adatforgalom alapján – és aktívabbak az interneten, azok egyszerűbben tudnak ismerkedni és könnyebben belevágnak az ismeretlenbe. Azonban a fenti számok ezt nem igazolják. Ráadásul ez nem egy reprezentatív felmérés, így inkább csak egy érdekességként kell kezelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. GODFAL - 2013.05.25. 02:46

    a Match.com -nal nagyon unatkozhatnak… jezusom de alja xd

Szólj hozzá Te is!