Durexperiment Fundawear – A jövő előjátéka iPhone készülékre költözik

KeleMan 2013.05.03. 22:43 Apple, iPhone 4 hozzászólás 5 141

Szerelem. Szex. Durex. Sokan ismerik a világ leghíresebb óvszer gyártójának mottóját. De az óvszerek hatalmas kínálata mellett kevesen tudják, hogy a Durex folyamatosan keresi azon innovatív ötleteket is, melyekkel az intim együttlétet még csodálatosabbá tudják varázsolni. A segédeszközök óriási kínálata mellett igazi unikum az új Durexperiment Fundawear. Az új márka ötletessége ugyanis mindent felülmúl.

A technika – és persze egy pár iPhone készülék – segítségével ugyanis mostantól a távkapcsolatoknak sincs akadálya. Természetesen a Durex tudja, hogy az igazi simogatásokat és öleléseket nem pótolhatja semmi más, de ezen terméket kifejezetten az előjátékra tervezték. A márka szlogenje is ezt hirdeti: “The Future of Foreplay”, azaz a jövő előjátéka.

Az ötletes kiegészítő két részből áll. Az egyik része a párok által hordott fehérneműkben van elrejtve, míg a másik része maga az iOS alkalmazás. A női melltartóban és bugyiban, valamint a férfi alsónadrágjában apró vibrációs motorok vannak elhelyezve, melyeket az alkalmazás segítségével irányíthatunk. A fehérneműket úgy tervezték, hogy összhangban legyenek az alkalmazásban lévő irányítható felületekkel, így ha a pár egyik tagja Budapesten, a másik pedig például Sydneyben tartózkodik, az internet segítségével akkor is azonnal érezhetővé válnak az intim simogatások.

Egy Ausztráliában élő pár le is tesztelte a hamarosan forgalomba kerülő terméket, íme az eredmény. Amúgy Ti mit gondoltok? Ha távol lennétek a partneretektől, használnátok vele együtt közösen ezen új “cybersexy” terméket? Még jó, hogy az iPhone üvege Gorilla Glass…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Darkchil - 2013.05.04. 01:59

  Érdekes! :DDDD
  Főleg ha bármelyik készüléket meg hackelik :DDD

 2. Gotty - 2013.05.06. 21:37

  A telefon jó sok mindenre, de ezt inkább én csinálnám manuálisan :-)

 3. Hacesown - 2013.06.06. 04:04

  Mikorra várható a megjelenése és kb mennyi lesz az ára vagy hol tudom beszerezni? Ez kihagyhatatlan! : D

 4. FreakyD - 2013.06.29. 18:41

  A terméknek gondolom leginkább még csak képzelt alapjai vannak.
  Sok minden merült fel bennem mikor először láttam róla a bemutató videóját, de talán az elsődleges kérdésem mégis csak az: Vízálló nyáklapból és elektronikai részekből készítik? Egy ruha szempontjából talán a higiénia megőrzése lenne az elsődleges.

Szólj hozzá Te is!