Holnap nyílik az Árkád 2-ben az iSTYLE legújabb üzlete

Helme 2013.03.19. 11:45 Apple, Mac 3 hozzászólás 2 868

Kétségtelenül piros betűs ünnepnap lesz a március 20-a a zuglói Apple-fanatikusoknak. Az iSTYLE ugyanis ezen a napon fogja megnyitni Magyarországon az ötödik APR üzletét, a most elkészült Árkád 2-ben, mely az Örs vezér terénél található. Eddig a környéken lakóknak be kellett menniük a belvárosba, ha normális, nagy premium reseller üzletben szerettek volna vásárolni. Bár az Andrássy útra betérni továbbra is kuriózum lesz, – hiszen messze a legimpozánsabb Apple-üzlet az egész országban – azonban az új bolttal egyszerűbb és gyorsabb lesz a vásárlás, ami azért nem hátrány. Ráadásul, most exkluzív nyitási akcióval találkozhattok. Olyannal, amire eddig még nem volt példa!

Ünnepelj velünk sosem látott akciókkal! Nem csak a nyitás napján érdemes meglátogatni minket, mert szerdától vasárnapig minden kiegészítőt 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Azaz, ha szerdán mégsem tudsz eljönni a megnyitóra, akkor sincsen nagy gond. Bár nem érdemes kihagyni, hiszen mindig nagy élmény, amikor új Apple bolt születik meg Magyarországon. Mégis, ha sehogyan se tudod megoldani, de nem akarsz lemaradni az akciókról, akkor vasárnapig bármikor jöhetsz. Azonban csak a készlet erejéig érvényes a kedvezményes ár, így érdemes sietni. Fontos hangsúlyozni, hogy az iPadre, a Mac-re és az iPodra csak a nyitás napján lehet igénybe venni a 10%-os akciót!

Jól látod: az iPad, a Mac az iPod és a kiegészítők is 10% kedvezménnyel kaphatóak. Újíts be egy iPadot vagy akár egy Macbookot. De, ha csak kiegészítőt szeretnél venni, azt is megteheted a szokottnál jóval olcsóbban. S ez még mindig nem minden.

Egy exkluzív akció is vár rátok, csak most. Az iSTYLE-os srácok és lányok úgy hallották, hogy bizony sokan örülnétek, ha kedvezőbb áron tudnátok Beats termékeket vásárolni. Mivel a Ti kérésetek fontos a legnagyobb hazai APR hálózatnak, ezért a legnépszerűbb modellek nem 10, hanem 27%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg.

És ez még mindig nem minden! A legjobb dolgot a végére hagytuk. Ha belépő modelles Macbook Air-t szeretnél vásárolni, akkor most mindenképpen legyél ott március 20-án nyitásra az Árkád 2-ben! Az első 50 Macbook Air 13″-as (1.8GHz i5 128GB) gépet 75000 forintos kedvezménnyel lehet megkaparintani. Mi mondtuk, hogy ezt nem érdemes kihagyni! A további részleteket megtalálod az iSTYLE hivatalos weboldalán!  Holnap ott találkozunk. Ugye Te sem hagyod ki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. Daveee - 2013.03.19. 13:53

    Szegeden mikor lesz iDoki?

  2. Ágica - 2013.03.19. 14:21

    Szegeden van ilyen bolt? Ha van akkor hol? Köszi!!

  3. BT76 - 2013.03.19. 19:03

    Fehérváron vmikor a közeljövőben lesz ilyen üzlet? :D

Szólj hozzá Te is!