Megérkeztek az Angry Birds animációs kisfilmek

Tian 2013.03.17. 23:35 Apple, Játékok 0 db 1 064

A Rovio csütörtökön útjára indította a The Croods nevű játékát, ami elsőre vegyes érzelmeket váltott ki a játékosoknál, így nem időzve sokat, mára pedig elindult az Angry Birds rajzfilmsorozata, az Angry Birds Toons. A kisfilmeket már meg is tekinthetjük iOS készülékünkön, csupán el kell indítani az egyik Angry Birds játékot, ahol a játék indítása gomb mellett egy Toons feliratú gomb is díszeleg, és itt már indíthatjuk is a videókat. Ha esetleg egyik Angry Birds verzióval sem rendelkeznénk, akkor érdemes letölteni az alap Angry Birds-öt, mely ingyenesen érhető el az App Store-ban.

Az Angry Birds Toons részlegen jelenleg 2 animációs videó érhető el, illetve egy színfalak mögötti videó, ahol betekintést kaphatunk, hogyan is zajlik a munka a Rovionál, hogy születnek meg az ötletek és kelnek életre a mérges madarak. Remélhetőleg folyamatosan fognak érkezni az újabb részek a kínálatba. A következő rész például 7 nap múlva jelenik meg, és ha tartják a heti frissítést, akkor a felhasználók érdeklődése sem lankad majd. A Specials résznél pedig megtekinthetjük a korábbi reklámvideókat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!