The Surprise – megérkezett az idei év leghangulatosabb Apple kisfilmje

HusztiD 2019.11.26. 09:55 Apple, iPad, Videók 0 db 172

SCREEN-SHOT-2019-11-25-AT-10.13.50-AM

Mondhatni nyakunkon a karácsony, hiszen kicsivel kevesebb, mint egy hónap múlva már kezdetét veszi az idei év utolsó és egyben leghangulatosabb ünnepe. Már-már hagyománynak számít, hogy az Apple pont a fekete pénteket megelőzően dobja piacra az aktuális évi leghangulatosabb kisfilmjét, ahogyan azt ezúttal is tette a ‘The Surprise’-szal.

Az új felvételben egy két gyermekes családot láthatunk, akik pont az ünnepekre utaznak le a nagyszüleikhez. Mint a videóból kiderül, az ünnepek közeledtével nagypapa szomorú, mivel hiányzik neki a korábban elvesztett párja. A két leányzó észrevette, hogy valami nem stimmel, így a náluk lévő iPad segítségével egy hangulatos kis összeállítást készítettek, melyben a család minden egyes tagja szerepel, amely végezetül mindenki szívét megmelengeti.

Valóban nagyon hangulatos lett az Apple legutóbbi kisfilmje, illetve a mondókája is sokat jelent, hogy mi is igazán fontos az emberek számára – főleg így, a karácsonyi ünnepek közeledtével. Nem utolsó sorban pedig azt is hangsúlyozták az almások, hogy nem kell profinak lenni ahhoz, hogy valami igazán jót csináljunk, hiszen ahogyan láthatjuk, két gyermek kezében is megállja a helyét egy iPad.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!