Új árösszehasonlító mobilalkalmazás az Árukeresőtől

Helme 2013.01.05. 08:39 Apple, Programok 1 db 1 604

Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, az Árukereső.hu új mobilalkalmazásával közel 1000 hazai online bolt termékkínálatából lehet válogatni és összehasonlítani az egyes forgalmazók árait. Az alkalmazással könnyen, pontos és friss információkhoz juthatunk a kiválasztott terméket illetően. Az új verzióban a vásárló böngészhet a termékkategóriákban, válogathat a számára fontos szempontok, illetve tulajdonságok alapján, vagy használhatja a továbbfejlesztett vonalkód-felismerő funkciót, hogy bárhol könnyen megtalálja a legjobb árat.

Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján pillanatok alatt azonosíthatjuk a terméket, így könnyebben és gyorsabban megtalálhatjuk a legjobb árakat. Ez különösen hasznos lehetőség műszaki cikkek vásárlásakor. Az alkalmazásban megjelenő részletes termékleírások és felhasználói vélemények is segítik a vásárlót a döntés során. Az frissített iOS verzióban a felhasználók listát állíthatnak össze kedvenc termékeikről és láthatják a korábban megtekintett ajánlatokat is.

„Ezzel az alkalmazással kényelmesen ellenőrizni tudjuk, hogy megéri-e megvenni egy terméket például egy bevásárlóközpontban, vagy érdemes-e inkább megrendelni egy webáruházból. Az előző alkalmazásunk megjelenése óta megötszöröződött a mobil eszközökről érkező forgalmunk, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy az App-ot új funkciókkal bővítsük és kényelmesebb felhasználói élményt biztosítsunk” monda Rácz Csaba az Árukereső.hu tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója.

Az alkalmazás korábbi verzióját 60 ezren töltötték le hazánkban. Az új felületen jelenleg közel 1000 webáruház több mint 2,5 millió naponta frissített ajánlatát találhatjuk meg. Az Árukereső.hu, a budapesti központjából irányított török, bolgár, román és portugál árösszehasonlító oldalain is megújítja iOS alapú mobilalkalmazásait.

Árukereső (AppStore Link) Árukereső
Fejlesztő: Online Comparison Shopping Kft.

Besorolás: 4+4.08837

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Keresztes György - 2013.01.05. 20:27

    2 és fel évig hozzá sem nyúltak a fejlesztők. Gagyi volt, rég letöröltem, de majd most jól megnézem ujra :-)

Szólj hozzá Te is!