Nagy Karácsonyi Nyereményjáték: Íme a negyedik napi kérdés

KeleMan 2012.12.27. 18:52 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 491

Kedves Olvasóink!

Véget ért a 2012. évi Adventi App Naptár nyereményjátékunk, kinyíltak az utolsó dobozok is. Most pedig lehull a lepel! Az utolsó doboz egy remek Apple cuccot rejt, melyet idén egy szerencsés olvasónk kaparinthat meg. De mit is kell mindezért tenni?

2012. december 24-től 2012 december 28-ig, azaz 5 napon át minden nap egy-egy kérdést fogunk feltenni. A sorsolás 2012. december 31-én lesz, a nyertes nevét pedig így az év utolsó napján tesszük közzé. A kérdések lényegesen nehezebbek lesznek, mint az Adventi App Naptár első 23 kérdése, de természetesen nem megfejthetetlenek. Akár egy kérdésre adott helyes válasszal is részt lehet venni a nyereményjátékon, de ha minden nap helyesen válaszoltok a feltett kérdésekre, úgy a nyerési esélyetek, akár ötszörös is lehet.

1. A nyereményjátékban, csak az iPhoneHungary oldalra regisztrált tagok vehetnek részt. Amennyiben még nem regisztráltál, úgy azt itt megteheted.

2. A napi kérdésre a választ a nyeremenyjatek@ihungary.hu e-mail címre juttasd el, legkésőbb aznap éjfélig. Az e-mailt arról az e-mail címről küld el, amellyel regisztráltál az oldalon. Az e-mailben add meg a helyesnek gondolt válaszod, a neved, címed, telefonszámod, valamint az ihungary.hu oldalon regisztrált felhasználói neved.

3. Naponta push üzenet formájában az iHungary alkalmazáson belül a kérdésekre 1-1 segítséget is fogtok kapni, így az értesítő funkciót érdemes bekapcsolni. Amennyiben még nem ismered az iHungary appot, úgy azt itt letöltheted.

A 2012-es év végi nyereményjáték fődíját, egy 4. generációs iPod touch
készüléket az iDoki Szerviz ajánlotta fel. Köszönjük nekik!

2012. december 27. – Negyedik kérdés

Ki rendezte az Apple népszerű, mára kultikussá vált “1984” című reklámfilmjét? Ha tudod a választ küld el az adataid a nyeremenyjatek@ihungary.hu e-mail címre és megnyerheted a fenti iPod touch készüléket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. HevesiG - 2012.12.27. 19:47

    Ez most azért elég könnyen megkereshető volt :P

  2. nagydavid98 - 2012.12.27. 20:09

    Hát sztem sem de nem biztos hogy jó választ adtam :D

Szólj hozzá Te is!