Sprinkfield: a magyar fejlesztésű addiktív logikai játék

Helme 2012.12.11. 20:04 Apple, Játékok 4 hozzászólás 1 305

Szerencsére egyre többször tudunk beszámolni teljesen hazai fejlesztésű iPhone és iPad játékról vagy alkalmazásról. Hihetetlenül örülünk annak, hogy nem kell szégyenkeznünk a kiadott tartalmak minőségén, a magyar srácok rendszerint olyat raknak össze, amit tőlünk nyugatabbra is megirigyelhetnek.

Most a Webstar Csoport dobott a piacra egy nagyon szerethető játékot, ami komoly függőséget okoz. Az alkotás főhőse Walter Springfield, – Facebookon barátokat gyűjt, így lájkold az oldalát – aki bizony nem kevés földdel rendelkezik. Neki kell segítenünk abban, hogy meghatározott szabályok szerint locsoljuk a földjét. Alapból ez egyszerűnek hangzik, de 8 játékelem nehezíti a tevékenység elvégzését.

Mi a negyedik pályánál elakadtunk, – bár lehet ez csak a mi bénaságunkat tükrözni – mert nem jöttünk rá a legfontosabb szabályra: az összes víznek el kell fogynia. A “Puzzle” játékmódban nehéz megtalálni a megoldást, míg “Fullfield” játékmódban végtelen mennyiségű locsolónk van – így könnyű továbblépni – de a legjobb megoldás megtalálása már nagyobb kihívás.

Az ingyenesen letölthető játékhoz “Puzzle” játékmódban 20, “Fullfield” módban 10 pálya jár, de mindkét módhoz vásárolható további 50-50 pálya 1.79 euróért. Tényleg iszonyat jóra sikeredett, hamarosan olvashatjátok róla a játéktesztünket, de előtte szedjétek le ingyenesen és próbáljátok ki. Sajnos nincs magyar nyelv, pedig szerintünk elvárható lenne, – már csak jófejségből is – de vélhetően egy csomó fejlesztési órába került volna, egy nyelvválasztó modult beleépíteni. Minket meggyőzött a játék! És Téged…?

Sprinkfield (AppStore Link) Sprinkfield
Fejlesztő: Webstar Csoport Kft.

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. J - 2012.12.11. 22:43

  Szép szép hogy teljesen magyar meg minden, de azert az a tény, hogy nincs benne az “anyanyelv” az egy kicsit gaz…

 2. Goalaxy - 2012.12.12. 09:24

  Mèg a snapszer app is teljesen angolnyelvű,az mekkora már:),tisztán látszik,hogy nem nagyon számítanak magyar vevőkre,vagyon mièrt is???:)

 3. Kata - 2012.12.13. 19:52

  Hat nem dobtam hatást tolle

 4. Blancor - 2012.12.15. 19:59

  Jah, még a Crytek által készített Fibble-ben is van magyar nyelv… Ez kicsit gáz egy magyar fejlesztőcsapattól.

Szólj hozzá Te is!