Pár óra alatt elfogyhat a pénteken megjelenő iPad mini készlet

Helme 2012.11.01. 21:30 Apple, iPad 7 hozzászólás 1 674

Holnap jelenik meg hivatalosan az Apple legújabb nagyszabású terméke, az iPad mini. Az újságírók és a tesztelők odáig vannak érte, de az almás kütyük iránt érdeklődőket komolyan megosztja a kisebb iPad. Egyesek szerint a vállalat csak még több pénzt akar kiszipolyozni a fanatikusokból, míg mások azt mondják, hogy pont ez a nagyság az, ami nem lépi át a méretbeli ingerküszöböt. Annyi biztos, hogy aki már holnap a kezében szeretné fogni a sajátját, annak nagyon korán kell az APR elé állnia.

Egyelőre csak a Wi-Fi modellek érkeznek, a mobilnetes változatokra még november végig várni kell. Több forrásból úgy értesültünk, hogy a boltok nagyon kevés készletet kaptak. Pontos, számszerű adatokat a titoktartási szerződések miatt nem adhattak ki, de nagyon úgy tűnik, hogy pár órán belül elkapkodhatják az összeset.

Az Apple webáruházban felesleges rendelgetni, ott a várható postára adási idő két hét, tehát nagyjából akkor kapná meg az ember, amikor megérkezik a 4G-s modullal felszerelt iPad mini. Felmerül a kérdés, hogy akkor lesz-e sor? Szerintünk igen, aki tényleg meg kívánja vásárolna a holnapi nap folyamán a terméket, az nyitás előtt sétáljon oda a kiszemelt APR-hez.

Az iSTYLE-tól azt az információt kaptuk, hogy az összes boltjukban meg lehet vásárolni reggeltől, illetve lesz mód a kipróbálásra is a demo gépek által. Fokozott érdeklődésre számítanak a holnapi nap folyamán.

Természetesen az XMS sem marad ki az értékesítésből, Handrás – a bolthálózat tulajdonosa – egy blogposztot szentelt az egész iPad mini őrületnek. Szerinte vidékről nem érdemes elindulni, – persze ha valaki a hajnali hármas vonattal jön fel Pestre, akkor az esély megvan – tényleg nem kaptak sokat. De a jóhír az, hogy iPad 4-ből azért akad.

Külföldön már megírták, hogy világszerte ma érkeznek meg a viszonteladókhoz az iPad mini szállítmányok, viszont nagyon nagyon kicsi darabszámokról számoltak be, a legtöbb viszonteladó 20-25 darabot kapott az iPad miniből. Nálunk sem lesz ez másképp. Nem írhatok pontos számokat, de annyit mondhatók, hogy vidékről semmiképp ne induljatok neki, mert már reggel el fognak fogyni a készletek, legalábbis a Minikből, az iPad 4 modellek viszonylag bőséges készlettel rajtolnak pénteken – olvasható Handrás blogján.

Egyszerűen megjósolni sem lehet, hogy Magyarországon hány ember szeretné már az első napon megkaparintani a kisebb iPadet. Te a holnapi nap folyamán vásárolni fogsz? Kérjük kommentbe írjátok meg, hogy tudjuk: mekkora sorra számíthatunk. Köszönjük!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

7 hozzászólás

 1. strucc007 - 2012.11.01. 22:39

  Jó lenne a mini retinásan, min. iPad 3 konfiggal, de egy új iPad 2-re nincs szükségem. Szóval a kérdésre a válasz, nem fogom megvenni, se holnap, se máskor! Az iPad 4 viszont csábító… ;)

 2. Wdr - 2012.11.02. 02:20

  Vennék holnap minit ha lenne fehérben… de nem lesz :-/

 3. Sipos Gabor - 2012.11.02. 13:05

  Nagyon zsír az új kis gép…….az ipad2-3-4-et nagyon jól lehet mondjuk otthon vagy munkahelyen használni, de mondjuk utazásnál nekem sokkal jobban bejön a Mini. Az iPod túl kicsi, ezért az én véleményem hogy ideális….bár mindenkinek más a véleménye.

 4. m@xsys - 2012.11.02. 14:30

  Majd retina kijelzővel érdekes lehet, addig felejtős. Persze azért megnézem, kézbeveszem. Inkább akkor iPad 4-re gyűjtők.

 5. Gabi - 2012.11.02. 19:57

  Úgy látom, egy rugóra jár az agyunk! Én is a retina képernyősre várok, mert tuti ez lesz a következő bőr, amit lehúznak róla. No, meg az iPad4-re!

 6. Bence - 2012.11.02. 23:57

  Aki venni szeretne: ha jól látom az eDigital-nál még van raktáron 32 és 64GB-os!!! Én délután 2 körül rendeltem meg és fizettem ki a 32GB-osat, és este átvettem (napközben vidéken voltam). Egyelőre világszerte csak fekete modelleket lehet kapni… Én fehéret szerettem volna (a képeken szebbnek tűnt), de nem bántam meg, nagyon jó a fekete!!! :-)

  Valóban, jó lenne a retina kijelző és a gyorsabb proci, de nekem ez bőven elég lesz. Egyáltalán nem pixeles, csak ha nagyon közelről és tüzetesen nézegetjük. Könyvet olvasni, böngészni, játszani is tökéletes… a mérete és a súlya egyszerűen ideális!!! Volt már nagy iPad-em is, de az ehhez képest egy nagy dög kőtábla. Ez az igazi tablet szerintem, mindenkinek ajánlom!!! :-) Majd írok róla bővebb tesztet, fotókkal is……. :-)

 7. Gabi - 2012.11.03. 18:28

  Lehet tudni, hogy mikor érkezik wifi-cellular verzió iPad4-ből? Nem lépnék vissza.
  Köszi!

Szólj hozzá Te is!