Még idén érkezik a Grand Theft Auto: Vice City az iOS eszközökre

Tian 2012.10.29. 23:01 Apple, Játékok 1 db 1 136

Ma, október 29-én ünnepli a Rockstar Games a Grand Theft Auto talán egyik legsikeresebb epizódjának, a Vice City-nek a 10. évfordulóját, amit pont tíz éve, ezen a napon jelentettek be a nagyközönségnek. Első körben a PlayStation 2 tulajdonosok próbálhatták ki az új játékot, majd később a többi platformra is megjelent, így 2002-ben szinte nem volt olyan ember, aki ne halott volna a sorozat új részéről.

Tavaly a GTA III szintén a 10. születésnapját ünnepelte és az évforduló alkalmából mindenki nagy örömére átportolták az egész játékot, minden járművel, fegyverrel, történettel és helyszínnel együtt. December 14-én pedig már elérhető volt az App Store-ban és mindenki a saját iOS készülékén idézhette fel a régi emlékeket, amiket anno a számítógép vagy a konzol előtt ülve élt át.

Idén sincs ez másként, hiszen a GTA III megjelenése után egy évre debütált a Vice City, amely az előző verzió alapján született meg, viszont sokkal nagyobb mozgásteret kaptunk, új járműveket vezethettünk, melyekkel beutazhattuk a Miami szerű városrész, sőt még ha akartuk ideiglenesen taxisofőrként vagy pizzafutárként kereshettünk pénzt. A történet a 80-as években játszódik, így az összhang elérése érdekében a rádiókban hallgathattuk a jobbnál jobb slágereket. A hírek szerint még idén ősszel megérkezik a Vice City az App Store-ba, reméljük minél hamarabb és reménykedjünk benne, hogy a régebbi készülékek is támogatottak lesznek.

Megjegyzés: Az App Store-ban egyébként most korlátozott ideig 0,89 €-ért érhető el a Grand Theft Auto 3, illetve a Grand Theft Auto: Chinatown Wars és a Chinatown Wars HD, így aki régebben tervezte a beszerzését valamelyik játéknak, az most akár 8 eurót is megtakaríthat.

Grand Theft Auto 3 (AppStore Link) Grand Theft Auto 3
Fejlesztő: Rockstar Games, Inc.

Besorolás: 17+4.67241

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

GTA: Chinatown Wars (AppStore Link) GTA: Chinatown Wars
Fejlesztő: Rockstar Games, Inc.

Besorolás: 17+3.95238

Ár: Free Letöltés

Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD (AppStore Link) Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD
Fejlesztő: Rockstar Games, Inc.

Besorolás: 17+

Ár: 4,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. peti1995 - 2012.10.30. 22:38

    Pont a szülinapomon (okt. 29) adták ki eredetileg a Vice cityt. :) Nagyon szerettem régen sokat játszottam vele, már várom az ios verziót.

Szólj hozzá Te is!