Hamarosan érkeznek az iPad minihez a speciális billentyűzetek

Helme 2012.10.26. 22:42 Apple, iPad, Kiegészítők 0 db 1 153

Magyarországon annyira nem igazán ismert, de külföldön elég népszerű a ZAGG márka, melynél most jelentették be, hogy bizony különféle kiegészítőket fognak gyártani az iPad Minihez, mely november másodikán jelenik meg. Ami felkeltette érdeklődésünket az nem más, mint két billentűzet, mely segíthet a gépelésben. Azonban már biztos: magyar nyelvű kiosztás egyelőre nem lesz elérhető.

A ZAGGkeys Mini 7 ára 89,99 dollár, ami átszámolva nagyjából 19800 forint, ha az USA-ban vesszük meg. Ez egy Bluetooth billentyűzet, tehát vezeték nélkül működik. Tartozik hozzá egy beépített állvány, mely a táblagépet ideális látószögbe helyezi.

A másik változat a Zaggkeys Mini 9 nevet viseli. Ez szintén 88,99 dolár. Minimális dologban különbözik a másik változattól, ezt főként a nagyobb újakkal rendelkező embereknek találták ki. Egyedüli újdonság benne, hogy dedikált gombokkal rendelkezik. Már felvettük a gyártóval a kapcsolatot, hogy kiderítsük: ha elegendő mennyiséget rendelünk belőle, készítenek-e magyar változatot?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!