Hamarosan megérkezik az Angry Birds Star Wars kiadása

KeleMan 2012.10.06. 14:45 Apple, Játékok 2 hozzászólás 1 114

Várhatóan a jövő hét elején fog megérkezni a hivatalos sajtóközlemény a Rovio új játékáról, de a kiadó addig is Facebook oldalán tovább hergeli a kedélyeket. Tegnap már megjelentettek egy kis képet, ma azonban már a lézerkard is ott fityeg a kis madár szárnyában. Várható volt, hogy a Rovio nem fogja abbahagyni az Angry Birds sorozatot, hiszen dollármilliók forognak kockán, de mint sejteni lehetett, lassan kezdenek kifogyni a jó ötletekből.

Éppen ezért ilyenkor a legjobb megoldás, ha egy már népszerű márkát kombinálunk a meglévő franchiseal. De vajon mi lehet még népszerűbb az Angry Birds játékoknál is? Naná, hogy a Star Wars. Én magam a Star Trek világát mondanám, de George Lucas trilógiáit mindenki ismeri a galaxisban. Luke Skywalker, Leila hercegnő, Han Solo és a két különös figura R2D2 és C3P0 kalandjai meghódították az embereket.

Én már el is képzeltem egy fekete madarat Darth Wader jelmezben, ahogy kimondja: “Birdy, i am your father!”, miközben a háttérben a madár jedik és a sith malacok ütközete zajlik. De vajon ki lesz majd Chewbacca?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. DarkLord - 2012.10.07. 12:26

    Kár, hogy az Leia hercegnő, R2-D2, C-3PO és Darth Vader…

  2. Karesz - 2012.10.08. 15:53

    Valamint tegyük hozzá, hogy nem lézerkard, hanem fénykard.

Szólj hozzá Te is!