Megkezdődött a T-Mobil iPhone 5 értékesítés: elfogyott a készlet

Helme 2012.09.28. 14:28 Apple, iPhone 4 hozzászólás 1 856

A T-Mobile a mobilszolgáltatók közül elsőként ma 0 órakor megkezdte az iPhone 5 magyarországi értékesítését a Mammut Bevásárlóközpontban. Az eseményt minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezte, több százan vártak a telefon hazai premierjét, sokan közülük több, mint 24 órát álltak sorban a készülékért.

A világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt készülékek nem minden típusban és csak korlátozott számban álltak rendelkezésre a premier idején. Ennek ellenére minden várakozó, sorban álló ügyfélnek jutott az új iPhone 5-ös készülékből. Mint ismeretes a szolgáltató korábban előrendelési lehetőséget is biztosított. Az online megrendelt készülékeket az ügyfelek személyesen is átvehették, illetve a T-Mobile díjmentesen házhoz szállítja azokat.

A T-Mobile ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy értékesítési pontjai közül jelenleg csak a Mammut 1 T-Pontban érhető el a telefon 16 GB-os változata. Azonban úgy tudjuk, hogy már a Mammutban sem lehet kapni, nagyjából délután egykor az utolsó darabot is eladták. Ráadásul fehér készüléket a mai napon már egyáltalán nem árultak.

A T-Mobile mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse, és bővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol a készülék megvásárolható.

Javasoljuk, hogy akik iPhone 5-öt szeretnének vásárolni, a T-Mobile honlapján rendeljék meg a kiválasztott modellt, illetve üzleteinkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon munkatársaink is készséggel segítenek az online rendelés feladásában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

  1. JakeJ. - 2012.09.28. 14:32

    Köszi srácok az infót!

    Remélem hamarosan indul majd a poszt, ahol az iPhone 5 vadászat lesz a téma, mint 2 éve a 4-esnél. :)

  2. Gabi - 2012.09.28. 15:29

    Az tényleg jó lenne, ha tudnánk, hol lehet kapni!

  3. appleface - 2012.09.28. 15:46

    Mi az hogy fehéret nem árultak ma? Baszki ma kezdték meg a forgalmazást :D

  4. Barney - 2012.09.28. 17:51

    Nem akarok okoskodni de miért nem lehetett kiadni egy hónappal később?
    Talán legyárthattak volna még pár milliót és lenne elég!
    Mondjuk aki iPhone-t akar úgyis kivárja a sorát…

Szólj hozzá Te is!