Október 1-től lesz elérhető az iPhone 5 készülék a Vodafone kínálatában

KeleMan 2012.09.26. 15:01 Apple, iPhone, Rövidhírek 20 hozzászólás 3 125

Ebben a pillanatban érkezett a friss információ, most kaptuk meg a Vodafone Sajtóosztályától az iPhoneHungary részére küldött tájékoztatást, mely szerint az iPhone 5 készülék a Vodafone kínálatában 2012. október 1-től lesz elérhető.

Egyelőre kérdéses, hogy október 1-én már reggel megkapható lesz-e a készülék, vagy csak az esti órákban. A Vodafone mindenesetre  délután egyre hívott meg egy sajtótájékoztatóra minket, ahol elmondják a részleteket a készülékekről.

Arról nem árultak el információt, hogy az árakat mikor közlik, de várhatóan a T-Mobile Premier Parti előtt nem teszik közzé, ugyanis így távol tartják azokat a bulitól, akiknek mindegy, hogy mely szolgáltatónál vásárolják meg az iPhone 5-öt. A sajtótájékoztató azonban nagyon fontos lehet a cég életében, ugyanis minden vezető ott lesz, aki fontosabb pozíciót tölt be a Vodafone-nál.

A médiumok képviselőit Diego Massidda a Vodafone vezérigazgatója, dr. Beck György, a Vodafone elnöke tartja, ezenkívül részt vesz még rajta a lakossági szolgáltatások üzletág, illetve a márka és kommunikáció vezérigazgató-helyettese. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az iPhone 5 mellett még mi jöhet.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

20 hozzászólás

 1. csalodott - 2012.09.26. 16:12

  őrület,hogy mi kampány megy az új iphone miatt.Most vagy az összes népszerü maces oldal össze beszélt, reklámokat nyom,vagy nem tudom.Én még ilyet nem láttam. Írják,hogy az iphone5 akksija a jól bírja. Közben a tesztben látszik, hogy az összes eddigi iphone közül a legrosszabb.Hát pont, hogy rosszabbul bírja.Miért nem lehet ezt leírni?ott van a grafikon a saját írásukban.Aztán Írják, hogy a legkeledőbb okostelefon az iphone.Közbe a berakott grafikonon pont az android vezet,nem is kicsivel. Írják,hogy az iphone5 a mennyire gyors, közben fej fejmellett, egy hangyafaszni előnye van csak. Na ez tényleg igaz,de úgy van tálalva, mintha…áhh…. Aztán orrbaszájba magyarázkodnak mindenhol,hogy nem kereslet volt kicsi,hanem keves tudtak gyártani.Minek kell magyarázkodni? A számok ugy is magukért fognak beszélni.Aztán jönnek a karc pletyák,az összes maces oldal egyszerre tagad, hogy rémhírkeltés. Meg lejáratás.Közben megtiltja az Apple a teszteket, meg a véleményezést a viszonteladóinak.A handrásnak 1hónapig! Ezt miért? Míg el nem tudják adni a kívánt darabszámot?Beszarás. Pár napra rá,meg beismerik,hogy izé hát tényleg eléggé karcolódik.Aztán volt egy maces lap,amelyik meg ilyet ír “miért vegyél iPhone5-öt?” és öregem be-le-be-szé-lik az olvasóba,hogy igenis vegyél iphone5-öt. Ezt miért? Ilyen dúrva nyomulást még sosem láttam.Tovább is van mondjam még?Bemutatták a keynoten a térképet,minden gördülékeny,inováció, 3D. Erre kiderül, hogy félkész vacak, és csak “véletlen” találtak a bemutatón egy részt a térkép adatbázisában, ami rendesen meg volt csinálva, azzal demóztak. Jönnek a felháborodások,erre mit csinál egy csomó maces oldal.Terelik a témát! Nem baj,majd javítják. Úgy is lejárt a licence a kuglival. Majd bizos le lehet tölteni a gugle mapsot az appstoreból.Nagyobb a füstje mind a lángja,használd a böngészőből a webes mapsot. Ez brutál. De miért? Erre jön a hivatalos bejelentés az Appletől,hát tényleg elég szar a térképünk,de izé még csak az elején járunk stb.Aztán egyik bátrabb maces oldal meg merte írni,h ogy bizony rohadtul nem lesz egy jódarbig koogle maps az appstoreban,mert egy hangyafaszni szándék sem volt egyik félben sem hogy legyen.És ráadásul 2013-ban járt volna csak le a googlemaps-ra a szerődés. INGYEN HASZNÁLHATTÁK VOLNA még egy évig!De az Apple nem! Nyema! Direkt nem! Tovább is van mondjam még?
  Egy csomóan arról panaszkodnak,hogy szar a wifi jel.Rosszabb mint a régebbi iphoneban.Már a “régiek is elég izék voltak”, hogy mást ne mondjak.a tisztelt maces oldalak erről,hogy ez most igaz vagy nem egy büdös mondatot nem írnak.Viszont arról igen,ogy az iphone kamerája a legjobb az eddigiek közül. Meg hogy a foxcomnál vagy hol tömegverekednek és lehet hogy késnek az iphoneok, ezért lehet hogy sorbanállni kellhet. Terelés.El-terelés. Arról sem írnak egy büdös szót sem hogy akik használják az ios6-ot sokan panaszkodnak fórumokon, hogy akadozik az Appstore progra és néha kifagy. Ez igaz vagy nem? Viszont arról írnak,hogy újabb díjat kapott az Apple design csapata, a Tmobilnál hol lehet sorbanállni,hogy megjailbrékelték az ios6-ot. Csak a pozítívumok! Mossák bele az agyba.Csak arról merészelnek kicsit szépítve rosszat írni,amit az Apple márkényten volt beismerni. Büdös nagy elterelés . Amiket írtam,minden cikk címe vagy tartalma igaz ha nem is szószerint. meg lehet nézegetni a Magyar maces lapokat. A múlthét óta és nem csak a magyar, hanem a külföldi fórumokon is pontosan ez történik.Eléggé sok a panasz a fórumokon a használóktól. Ez nem lehet lejáratás. Jó,biztos van benne szándékos lejárató kampány is,de túl sok itt a negatív felhasználói visszajelzés.Voltak panaszok eddig is,meg kampányolá, de Ilyen sokféle negatív dolog még sosem volt. Én nem emlékszem rá. Ennél az iPhonenál és ios6nál megbukott az Apple az tuti. Csak még nem akarja leírni senki.Még az agymosás megy. Még el kell adni egy csomó ájfont.

  Ezt a kommentet több helyre is direkt beírtam. azért hozzátok is,mert a ti oldalatok tűnik a legfüggetlenebbnek.Talán itt nem hurrognak le egyből. És remélem nem törlitek ki. Ez is egy véleményés nem akarom egy androidos oldalra írni, mert ott bizos istenként tisztelnék az írásaimat. :)))) Hanem azt akarom hogy az Apple rajongók olvassák el. Leírtam mert én régen szerettem az Applet, de az sajnos megutáltam.És ebben szerepe van a maces lapoknak is, mert én nem csa a jót szeretnék tőlük olvasni, és az agymosást, hanem a rosszat is. Legyszíves legyetek ti is reálisak, ne csináljatok hülyét a macesekből. Mert ezért is utálják annyian őket, sose beszélnek a hibákról, mindig minden csak instantget. Akkor is ha a hülye is látja hogy nem. Nem kell erölködni meg bizonygatni semmit. Majd eldonti akit érdekel. Csak legyen honnan szedni a reális infót. Vagy ha tényleg az Apple osztja le itt a lapokat, akkor bocs. Bocs a hibákért nagyon siettem.

  • KeleMan - 2012.09.26. 16:16

   Köszi, hogy összefoglaltad a véleményed és vetted a fáradságot, hogy ezt leírd. Mondjuk picit tagolhattad volna jobban. :) Próbálunk függetlenek lenni, az elmúlt időszakban mi is megírtuk a hibákat, pont azért, mert ha nem tettük volna és szemet hunyunk felette, az nem lenne megfelelő lépés sem nekünk, sem az olvasóink számára. Persze túlzásokba sem kell esni, nem kívánunk kamu infókat generálni, viszont amiről a nemzetközi média is ír, mi is fogunk.

 2. Janek - 2012.09.26. 16:15

  Az a baj a vodafone adja mindig a legdrágábban a készülékeket és nem igazan ad komolyabb kedvezményt azoknak akik több éve előfizetők.

  • KeleMan - 2012.09.26. 16:19

   Hidd el, tudomásunk szerint most olyan kedvezmények lesznek, melyek eddig még sosem voltak Magyarországon! Szerintem érdemes lesz figyelni a Vodafone-t!

   • James - 2012.09.26. 20:29

    van egy olyan érzésem, hogy hó elején a Voda megbízásából voltak közvélemény kutatások amikben sűrűn szerepelt a végtelen szó és értelmezése. remélem tényleg lesz köze a végtelenhez :D

 3. csalodott - 2012.09.26. 16:26

  Oké! Köszi hogy kiraktátok, nem gondoltam volna.bocsi megegyszer a hibákért rohanok, már igy is kések valahonnan, csak még megvártam hogy kikerul. hali

 4. Lerobi - 2012.09.26. 19:03

  Az akuk az ios 6 miatt nem bírjàk, amióta ráraktam Iphon, Ipad, felét bírja .

 5. smschamp - 2012.09.26. 20:04

  Keleman! Remélem a “próféta” szól belőled. Vodafoneos vagyok két éve, és ez írásod miatt nem megyek fel holnap a T launchra.. Remélem igazat írsz… :)

 6. Barney - 2012.09.26. 20:18

  @Keleman
  Neked legyen igazad a Vodafonos kedvezményekkel kapcsolatban.Mert ha nemkapnak észbe Januárban a
  T-nél fogom megvenni a páromnak és magamnak az i5-t!
  30e-es telefonszámlát fizetek havonta soha egy kedvezménnyel
  meg nem kerestek!
  Bezzeg a T-nél van aranykártya meg platinakártya meg minden kutyafüle!

  • dhrbikes - 2012.09.27. 18:27

   Nekünk van mindkettő, A Vodánál mobil szolgáltatások, havi 65-70e Ft értékben, a T-nél vezetékes net/tel/tv lakásban és irodában is, kb 35-39e Ft/ hó értékben. EGYIK SEM keresett meg még soha semmilyen ajánlattal, kéthavonta végig kell böngészni a weboldalakat, és akkor egész jó dolgokra lehet bukkanni. A platinakártya magában sz*rt se ér már, lehet kétféle vezetékes telefont meg egy wifi kütyüt választani a gyűjtött pontokból. Viszont platinakártyásan -7% jön le az áramszámlánkból, olcsóbb a gyereknek a kids tv csomag, stb. Ezeknek a felfedezésére viszont kell egy nap. Vodánál a köszönet programmal 2 helyett 1 évente lehet telefont cserélni, és a szerződéssel eltöltött évek után évi 2000 Ft kedvezmény van, ami nekünk 2000 óta számolódik, tehát évente 24000 Ft lejön a telefonok árából, pl egy új iPhone4 8GB 25000 Ft lenne, ezért vagyok kíváncsi az 5 árára akkor is, ha most Androidos telefonokat használunk.

 7. smschamp - 2012.09.26. 20:32

  Barney. Teljesen igazad van. A vodafone leírta magát is a szemmebe, Abszolút nem ügyfélközpontú szolgálató. Kicsit kételkedem, hogy a Vodafone nagyobb kedvezménnyel szolgálna mint a T-mobile.. De legyen Kelemannak igaza. Most csak miatta várok a Vodára.
  De ha csalódás lesz az október 1, akkor többet egyik családtagom sem fog náluk szerződést kötni.

 8. Lerobi - 2012.09.26. 20:34

  Azért a t-mobile sem ossza a bónuszt, kb függetlenül megveszed az Iphone 5.

 9. Kresz - 2012.09.26. 21:21

  Kedves Csalodott!

  Mivel ilyen baromi okos vagy, neked kellene telefont gyártani, az biztosan jobb lenne mint az Iphone. Van igazság is az írásodban, de azért gazdagon érződik az Apple ellenesség is, tehát egy ilyen vélemény, mint a tiéd, nem ér szart se. Ne vegyél Iphone-t és kész. Vagy valaki pisztolyt tart a fejedhez? Biztosan nem. Ne olvass több cikket az I5-ről, mert csak feleslegesen idegesíted magad.

 10. James - 2012.09.27. 00:19

  Kedves Ügyfelünk!
  Szolgáltatásunk átmenetileg nem elérhető.
  Nézz vissza később, és intézd ügyeidet online!

  remélem az árakat tolják felfele :)

 11. Stephen Elias - 2012.09.27. 07:53

  Én is sokéve tömöm a zsebüket, igaz vitamaxosként. S bár tudom, h ezen szolgáltatók egyike sem “szantaklaus”, azért bízom én is egy “szolidabb árazásban”. Szintén 3Gs tulaj vagyok a 2009-es megjelenése óta, az ötöst csak a neten látom, még így is egyetértek KeleMan cikkével. 3 év egy okostelefonnál egyenlő a “szépkorral”. Az új, friss, fürge, nagyobb, 16:9-es pixelmentes képével kellő indok a váltásra. Köszönöm a cikked, tetszett.

 12. iLipi - 2012.09.27. 09:48

  Szerintem a Vodafone egy korlátlan díjcsomaggal (beszéd, sms, net) készül. Gondolom ezt azért, mert a meghívó képén is végtelen jel szerepel illetve több helyről hallottam az ezzel kapcsolatos közvélemény kutatásról. Kíváncsi vagyok, hogy mivel készülnek!

 13. James - 2012.09.28. 06:09

  nehezebb helyzetbe lesz a Voda, mert már a T-s ár kint van és eli is indultak és látni már az apple hivatalos árait is
  16 GB1 209 890 Ft Postára adva: 3-4 hét
  32 GB1 239 890 Ft Postára adva: 3-4 hét
  64 GB1 269 890 Ft Postára adva: 3-4 hét
  Így az emberek már kalkulálni tudnak a mi lenne megvenni függetlenül dologgal amit a T-nél még nem tudtál megtenni

 14. James - 2012.09.28. 06:24

  mondjuk pofátlanság apple részéről, hogy 310-es EUR árral kalkulálták ki az árat és nem lehet itthon is EUR árral megrendelni
  Banki világban melyik banknak okozna gondot, ha Euroval terhelnének be és nem ft-al, úgy hogy a többségnek ha már van apple készüléke tuti vásárolt már a kártyájával eur-ért :S
  Remélem a kiskerek a barátibb árat használják majd, mert még 1 embernek is szinte megéri átmennie Németbe és ott megvennie.

 15. Szefi - 2012.09.28. 09:07

  Sziasztok!

  Megjelent a Voda nagyvallalati arlistaja. Az iPhone 5 16 Gb 159.900 Ft + afa. ez brutto 203.073 Ft, fuggetlenul 209 eFt. Ez am a kedvezmeny.

 16. MÁDI - 2012.09.28. 11:33

  Sziasztok úgy halottam hogy a Vodafone-nál a Iphone 5 két fajta tarifa csomagban lehet majd meg venni ( RED és RED SUPER ) 16gb és meg a 32gb az Árakról nem tudok de ha lesz még valami infóm akkor írok!!

Szólj hozzá Te is!