Megérkezett az új Apple ebook olvasó alkalmazás

Helme 2012.09.19. 21:08 Programok 0 db 4 719

Mostantól a Book and Walk e-könyv webáruház teljes kínálata olvasható az Apple készülékeken, így az új iPhone 5 telefonon is. A magyar nyelvű alkalmazás ingyenes, sok hasznos funkcióval rendelkezik, és szinkronizálható a cég többi saját fejlesztésű olvasó kliensével is. Magyarországon elsőként a Bookandwalk e-könyv áruház ad arra lehetőséget, hogy az oldalon megvásárolt e-könyvek a saját fejlesztésű, ingyenes Apple alkalmazásának köszönhetően iPhone és iPad készülékeken is olvashatóak legyenek. A júniusi indulás óta a tartalom folyamatosan frissül, egyre több mű kerül fel elektronikus formában az oldalra, többek között az Ulpius-ház, Osiris, Typotex és az Atlantic Press kiadók kínálatából. A számos bestseller mellett rengeteg jó minőségű, ingyenes ebook is fellelhető.

A program segítségével olvasás közben egyszerűen helyezhetünk el könyvjelzőt, emelhetjük ki a fontos mondatokat, vagy fűzhetünk a szöveghez megjegyzést, melyek egy listából könnyen visszakereshetők. A Facebook-on keresztül egy mozdulattal oszthatjuk meg kedvenc idézetünket, ami mellett szépen megjelenik a könyv borítója, szerzője és címe is. A fejezetek teljes tartalma kereshető, ha egy konkrét kifejezésre vagyunk kíváncsiak. Ez például tanulás közben lehet igazán hasznunkra. A szöveg mérete, betűtípusa, színe és fényerőssége is állítható, így ha este szeretnénk olvasni, beállíthatjuk a fekete háttéren fehér betűket megjelenítő éjszakai módot.

A saját polcunk mellett megtekinthetjük a legnépszerűbb műveket, illetve a teljes kínálatban is kényelmesen tudunk keresni cím vagy szerző alapján. Bármilyen eszközt is használunk, az e-könyveink, jegyzeteink, és minden kijelölésünk ugyanúgy megmarad, ha a táblagépről áttérünk az okostelefonra, vagy a számítógépre. Megnyitás után a mű ugyanott folytatódik, ahol az előző készüléken abbahagytuk. Így például az Apple bármelyik termékét használva könnyen válthatunk.

Book and Walk ebook olvasó – Több száz ekönyv egy helyen! (AppStore Link) Book and Walk ebook olvasó – Több száz ekönyv egy helyen!
Fejlesztő: Book and Walk Kereskedelmi es Kiado Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Besorolás: 4+1

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!