Exkluzív: módosítja a T-Mobile a hazai díjcsomagokat

Helme 2012.09.15. 12:23 iPhone 5 hozzászólás 3 717

Ismételten exkluzív információval szolgálhatunk Nektek. Tegnap késő este befutott hozzánk egy új és friss információ a T-Mobile hazai díjcsomagjairól. Sajnos azonban örülni nem lehet: pontos árakat egyelőre nem tudtak nekünk mondani, de biztos, hogy frissítik az Ikon és a Mozaik díjcsomagokat, illetve reális esély van egy új tarifatáblázat kialakítására. A részletek egyelőre nem világosak a forrásunk két opciót vázolt.

Mivel az iPhone 5 már a követező sebességű 4G/LTE rendszert használja, azért a T-Mobile-nak be kell áraznia a szolgáltatást iPhone esetében. A kérdés itt az, hogy a német modellt alkalmazzák-e, vagy egy külön vásárolható kiegészítő opcióként rakják-e bele a gyors internetet.

Információink szerint az Ikon díjcsomag esetében a leforgalmazható internetet megbontják. Egy bizonyos részét 3G-n, míg a másik egységet 4G-n lehet használni, de ott sem teljes sebességgel. Plusz 4G-s internetvásárlási opciót fognak biztosítani, ez kiegészítő szolgáltatásként lesz jelen, de itt teljes sávszélességben lehet élvezni.

A Mozaik díjcsomagnál várhatóan marad minden a régiben, azonban a T-Mobile a plusz LTE vásárlási opcióval fog játszadozni. Az LTE csomag egységáron kerül forgalmazásra, a benne foglalt adatforgalom pedig az alapján került megállapításra, hogy a vásárló mekkora díjcsomagot választott. Így a 300 mega és a 2 giga is ugyanannyiba fog kerülni, nagyjából 4-5 ezer forintba havonta. Minél drágább a havidíjad, annál jobban megéri ez a szolgáltatás.

Mivel ezek nem megerősített információk, így kezeljétek fenntartásokkal, remélhetőleg a T-Mobile jövő hét végén bejelenteni a hivatalos változtatásokat és az árakat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

  1. marpad - 2012.09.15. 12:31

    Kissé zavaros még, de majd meglátjuk a konkrét számokat.

  2. Kytzer - 2012.09.16. 07:11

    5. alkalommal? Tudtommal az elso iPhone-t sosem forgalmaztak magyarorszagon.

  3. Kytzer - 2012.09.16. 07:14

    Bocs nem szoltam xD

  4. kaze7 - 2012.09.16. 09:08

    Nem értem, hogy ezek a tarifák miért ilyen pofátlanul drágák. Nyugati és skandináv országokban is jóval olcsóbb egy-egy előfizetés.

  5. JakeJ. - 2012.09.16. 12:36

    Tudnátok nekem segíteni?
    Probáltam visszakeresni, de nem találtam semmi infót.
    Az iPhone 4S megjelenésénél is volt hasonló bénázás, várólistázás, mint anno az iPhone 4-nél?
    Vagy a 4S-t a megjelenés napján (nem a premier éjjelén) azért már meglehetett venni a T-Pontokban?
    Vagy ott is csak a néhány budapesti üzletben vagy akár néhány T-Partnernél is?

    Szerintetek az iPhone5 szeptember 28-án elérhető lesz egy-két T-Partner üzletben is?

    Köszi!

Szólj hozzá Te is!