Megérkezett a T-Mobile iPhone 5 hivatalos közleménye

Helme 2012.09.14. 18:45 Apple, iPhone, Rövidhírek 0 db 4 847

A T-Mobile mindössze pár perce küldte szét a sajtó számára a hivatalos iPhone 5-ös levelét. Hivatalosan bejelentették, hogy szeptember 28-tól lehet megvásárolni a következő generációs iPhone készüléket a szolgáltatónál. Igazán rövidre fogták, velünk sem osztottak meg semmi érdemleges információt, csak arra kértek, hogy figyeljük a hivatalos Facebook oldalukat, ahol folyamatosan közzéteszik majd az új híreket.

Mi ebben nem nyugodunk bele, így több forráson keresztül próbáljuk megszerezni a hivatalos árakat és a premier helyszínét. Ha esetleg Te is tudsz valami belsős hírt küldd el nekünk, – a hello@ihungary.hu – természetesen teljes anonimitás mellett jelentetjük meg.

Mindössze ennyit kaptunk: A T-Mobile ma bejelentette, hogy szeptember 28-án, pénteken kezdi meg az iPhone 5 készülék, az eddigi legvékonyabb és legkönnyebb iPhone magyarországi forgalmazását. További információkért kérjük, kövesse figyelemmel a T-Mobile honlapját (www.t-mobile.hu) és Facebook oldalát.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!