Sanoma Media Budapest – MobilizeMe! Infovideo 2012

KeleMan 2012.09.14. 15:30 Egyéb 0 db 249

Hol tart ma a mobilvilág és hol tart ma a Sanoma Media Budapest? 2012 nyarára már több mint félmillió ember telepített Sanoma alkalmazást Magyarországon. Ebből az alkalomból a srácok egy közel 5 perces videóval is készültek, mely telis-tele van érdekességekkel, fontos információkkal.

A Sanoma Media Budapest Magyarország második legnagyobb médiavállalataként a legváltozatosabb portfólióval rendelkezik: elsősorban szórakoztató magazinokat jelentet meg, emellett tekintélyes digitális tartalomszolgáltató és e-kereskedelmi portfólióval rendelkezik. A kiadó többségi tulajdonosa a STORY4 és STORY5 televíziós csatornáknak. A vállalat további tevékenységei közé tartozik a mobilmédia-üzletág, a konferenciaszervezés, a könyvkiadás, az eseményszervezés, az egyes lapokhoz kötődő termékértékesítés, valamint márkakiadványok készítése.

A Sanoma Media Budapest szervezetileg a Sanoma Media Russia & CEE tagja.  A SMRCEE felelős a Sanoma tevékenységéért Közép-, Kelet- és Délkelet-Európában. Piacvezető pozícióit őrzi Magyarországon, Oroszországban, Romániában és Bulgáriában. A Sanoma egy erős európai médiavállalat, amely több mint 20 országban, a média legváltozatosabb területein működik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!