Így fognak kinézni az Ozaki iPhone 5 tokjai

Helme 2012.09.13. 13:25 Apple, iPhone 1 db 4 076

A tegnapi nap folyamán bejelentették a következő generációs almás telefont, mely az iPhone 5 nevet viseli. A hazánkban szeptember 28-tól kapható készülékről már a bejelentés előtt számtalan pletyka látott napvilágot. A tegnapi konferencián kiderült, hogy szinte minden kiszivárgott előre, s a feltételezett hírek nagyon is a valóságot tükrözik. Több gyártó már előre nekifogott a tervezésnek, ilyen az Ozaki is. A Steelbird tegnap este átküldte nekünk, hogy várhatóan milyen tokokat lehet majd vásárolni. Van köztük nagyon zseniális is. Szemezgettünk Nektek egy kicsit.

A legelső, amire felkaptuk a fejünket vélhetően pároknak készült, akik iPhone rajongók, így vásárolnak az új szériából egy-egy darabot. A két tok hátulján egy fiú és egy lány van. Ha a védőket összeérintjük, akkor olyan hatást kelt, mintha épp puszit készülnének adni egymásnak. Igazán ötletes lett, ami nem hajlik át giccsbe.

Valahol mélyen mindig gyerek maradunk, ezért szemeltük ki a következő válogatást. Az alábbi tokok hátulján fura kis állatok vannak, akik úgy néznek ki, mintha valami elmebeteg meséből léptek volna ki. Nappal mosolyognak az emberre, de amint leszáll az éj, vörössé válnak a szemeik és megfejelnek téged. Na jó nem, de akkor sem százasok ezek a figurák. Egy ilyen biztosan kelleni fog.

Unod már az iPhone-ok hátulján lévő almát? Talán ez lehetne a szlogenje az Ozaki gyümölcsös tokjainak. Számtalan színben fog érkezni, a jellegzetességük, hogy különféle gyümölcsös ábrák kaptak helyet rajta. Csak aztán nehogy a végén még valaki azt higgye, hogy valami olcsó kínai hamisítvány telefonnal járkálsz. Amúgy tényleg ötletes, vélhetően a lányok kedvence lesz.

Természetesen léteznek egyszerűbb és elegánsabb változatok is idősebbeknek, illetve azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak az imidzs miatt, hogy egy macis hátlappal járkáljanak. Az alábbi tokok minimalisták, mégis megtartják az iPhone 5 legfontosabb dizájnbeli változtatását. Ezáltal olyan, mintha nem is lenne külön védő a telefonon.

Természetesen itt nincs vége az Ozaki új tokjainak, a következő részben megmutatjuk, hogy milyen tokokat érdemes azoknak venni, akik nem szeretnék, hogy megvastagodjon a készülékük. Sőt, nem is biztos, hogy feltétlenül szükséges a nagy védő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. James - 2012.09.14. 08:59

    Apple.com on épp nem elérhető a rendelés :)
    Remélem az árakat töltik fel :D

Szólj hozzá Te is!