Biztosan beperli a Samsung az Apple-t az iPhone 5 miatt

Helme 2012.09.12. 12:06 Apple, iPhone, Rövidhírek 5 hozzászólás 3 747

Úgy látszik, hogy az Apple-Samsung jogi harc nem csitul. Most az ellentábor izzítja az ügyvédeket, ugyanis biztosan be fogják perelni az Apple-t az iPhone 5 miatt. Bár még hivatalosan be sem jelentették a telefont, iparági pletykák szerint globális 4G/LTE támogatást kap, mely szabadalmainak jelentős része a dél-koreai gyártó tulajdonát képzi. Eddig is hangoztatták, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy az Apple elvérezzen az iPhone 5-tel, de nem igazán gondoltuk, hogy ilyen gyorsan lépni akarnak.

A Samsung ugyanis azt tervezi, hogy már a bejelentést követően megindítják a procedúrát. Kicsit furcsa, ugyanis amíg nem szerelik szét a készüléket, addig igazából semmit sem tudnak tenni. Talán  azért fontos a nagy sietség, mert ha a bíróság úgy látja, hogy van jogalapja a keresetnek, akkor elrendelhetik a forgalmazás betiltását, így csak pár napig lenne kapható – legalábbis a Samsung saját feltételezése szerint. Mivel a cég főként az amerikai és az európai piacot kívánja megtorpedózni, nagyon érzékenyen érintené az almás vállalatot a per idejéig tartó korlátozás. Érdemes a lehető leggyorsabban vásárolni iPhone 5-öt, bár reménykedünk abban, hogy nem valósul meg a betiltás.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. a.sebi - 2012.09.12. 13:33

  Meg is érdemelné az apple….persze nekik szbad lopni….de ha a rácsos ikon elrendezésért tiltanak be samu telokat akkor az lte miatt is bukhat az apple…..

 2. attila - 2012.09.12. 14:32

  De ha azt nézzük ,hogy tulajdonképpen a samsung okos telefonjai miért kiköpött iphonok ,akkor árnyaltabb a kép.

  • Bence - 2012.09.13. 08:23

   Egy biztos: a Galaxy S3 semmiben sem hasonlít az iPhone-ra. Méret, forma, gombok, kijelző, hardware, OS – mind más. Próbáltad már? Mindenképp ajánlom! :-) Ne legyenek előítéleteid! Én is almafan voltam 4 évig, amíg nem volt S3.

 3. a.sebi - 2012.09.13. 07:39

  Ugye most tényleg nem azt akarod elmondani hogy egy galaxy s 2 vagy 3 vagy egy note tiszta ájfon…
  Egy lg optimus 4x pl sokkal jobban iphonos….hagyjuk már ezt. ..igen tudom a galaxy ace meg az s1 nek is home gombja van meg a forma is hasonlít, de ezzel az erövel mindenki csak 3szög alakú telefont gyárthat….
  Amugy jo lenne ha anoteom ugy nézne ki mint egy iphon….mert a samsung telefonjai szerintem rondák….hiba az apple telókhoz hasonlítani….amugy az apple is lopott eleget…legördülö sáv sms hívás elutasítás ez még symbiános dolog volt stb stb……

 4. Orge - 2012.09.13. 22:15

  A szifon5 egy erős közép kategóriás telefon… remélem a Kínaiak is beperlik a “koppintásért” fetrengenék a röhögéstől tuti.

Szólj hozzá Te is!