2015-re kész lesz az Apple új főhadiszállása

KeleMan 2012.09.12. 13:28 Apple, Egyéb 0 db 1 063

A 2011-es WWDC esemény másnapján, Steve Jobs Cupertino városának tanácsa elé járult, ahol egy közel negyedórás prezentációban vázolta az Apple terveit egy új főhadiszállás felépítésére. Mint akkor elmondta, 2015-re tervezik a hatalmas, kör alakú épület felhúzását, mely még a Pentagonnál is nagyobb lesz.

A teljes épület hatalmas hajlított üvegborítást kap majd, mind az épületen kívül és a kör alakú épület udvarán is parkokat alakítanak majd ki. Az épület alatt több ezres mélygarázs lesz, míg az energiaellátásról a tetőtéren elhelyezett óriási napelemek gondoskodnak majd. Cupertino városának honlapján időközben új és részletes tervek is megjelentek, melyek már a belső elrendezésbe is betekintést engednek, valamint új, számítógépes úton előállított, renderelt képek is láthatóak a tervrajzokon és dokumentumokban.

Tervek:

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!