Az LTE is biztosan érkezik majd az új iPhone 5 megjelenésével

Helme 2012.09.12. 16:29 Apple, iPhone, Rövidhírek 0 db 1 347

Nagyjából 10 perce számoltunk be arról, hogy az Apple keresője kidobta, hogy iPhone 5-nek fogják hívni az új telefont. A 9to5mac szerkesztői végigpróbálgattak egy rakat dolgot, mely után kiderült: nem csak a nevet sikerült megtudni így. Érkezik az iPhone 5-be az LTE, a Samsung így kezdhet perelni.

Információ! Az LTE (mozaikszó az angol Long Term Evolution kifejezésből, tükörfordításban „hosszútávú fejlődés”) egy negyedik generációs mobil adatátviteli szabvány, melyet a 3GPP Release 8 szabvány ír le. A technológia kereskedelmi szolgáltatása Magyarországon 2012. január 1-jén indult. Célja a Magyarországon is elterjedt harmadik generációs HSDPA hálózat továbbfejlesztése a nagyfelbontású videotartalmak és egyéb, nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások számára. Míg a korábbi technológia 28 Mbit elméleti maximumot támogat, az LTE 326 Mbit átvételére lesz képes 4×4 antennával, 20 Mhz-es frekvenciatartományon – via Wikipedia.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!