Bakizott az Apple: egyre biztosabb az iPhone 5 név

Helme 2012.09.12. 16:13 Apple, iPhone, Rövidhírek 0 db 2 032

Nagyon sokáig kérdéses volt, hogy pontosan mi is lesz a következő generációs iPhone neve. Sokan csak az “új” jelzőt várták, míg egyesek meg voltak győződve arról, hogy a hatos számot kapja. Pedig az iPhone 5 logikus lépés, még ha elsőre nem is tűnik annak. Az Apple is így gondolhatta.

A 9to5mac közölte le azt a képet, amin egy képernyőmentés látszik az Apple weboldaláról. A különössége az, hogy valaki beírta a keresőmezőbe az iPhone-5 kifejezést. A funkció pedig olyan jól működik a honlapon, hogy egyből kidobott olyan találatokat, melyeknek nem igazán kéne ott lennie. Egyelőre.

Jól látszik a képen, hogy a PR mappán keresztüli elérésben látható egy html oldal, melynek a címében ott van az iPhone 5. A PR vélhetően a press-re utal, így a hivatalos sajtóközleményt listázhatta ki a rendszer. Sajnos a linket beírva semmi sem jelenik meg, de ezek után nem igazán lehet kétség a nevet illetően. “Az Apple bemutatja az iPhone 5-öt” Kicsit beszédes.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!