FedEx: szeptember 21-én indul az iPhone 5 forgalmazás

Helme 2012.09.11. 17:27 Apple, Egyéb 0 db 1 302

Szinte már nyílt titokként kezelik a különféle netes újságok, hogy a szerdai keynote-ot követő héten megkezdik az iPhone 5 hivatalos forgalmazását. Eddig nem igazán lehetett olyan információra támaszkodni, mely ezt alátámasztotta volna. Egyszerűen az elmúlt évek boltokba kerülési periódusait ültették át a jelenbe. Most azonban úgy tűnik: a feltételezés megállja a helyét. A FedEx indította el az első dominót, a többi pedig dőlt magától.

A FedEx egy belsős közleményben tájékoztatta a dolgozóit, hogy szeptember 21 és 24 között minden céges tréninget törölnek, illetve átraknak egy másik időpontba, ugyanis egy nagyobb horderejű esemény fog következni. Persze ez lehet csak véletlen. Azonban a történet úgy már érdekesebb, ha tudjuk: az online rendszerben megvásárolt Apple termékek kiszállásáért viszonylag sok országban ez a cég felel. Így már kicsit eltávolodtunk az összeesküvés elmélettől.

Mivel várhatóan hatalmas érdeklődés fogja övezni az eseményt, s rekordszámú készüléket fognak eladni, így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az Apple előre tájékoztatta a FedEx vezetőségét a következő iPhone érkezéséről. Vélhetően komoly szankciókat helyeztek kilátásba a szállítmányozó cég fejeseinek arra az esetre, ha éppen szivárogtatni lenne kedvük. De a dolgozókkal nem lehet mit kezdeni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!