Ilyenek lehetnek az új iOS készülékek bumperei és védőtokjai

KeleMan 2012.09.11. 16:19 Apple, Egyéb, Rövidhírek 0 db 1 379

Most kaptuk egy kínai forrásunktól, mely szerint ilyenek lesznek a jövő bumperei és védőtokjai. Az új iPhone megjelenésével ismét mehet majd a kukába tehát az összes védőtok, hiszen a készülék magasabb lesz, jó egy centiméterrel. A kínai kiegészítőgyártók természetesen már ontják magukból a különböző eszközöket. Most épp ezt küldték, hát köszönjük szépen.

“We are glad to inform you that our new design for iPhone 5 & Mini iPad in this month and now we would like to send a brief introduction to you.”

Az iPhone mellett sokan várják a kisebb iPad táblagépet is, mely talán már októberben bemutatkozhat.

A fenti képeken megcsodálhatjuk, milyenek is lesznek a következő generációs iOS eszközök várható védőtokjai. A feliratok tanúsága szerint mindkét termék egy bizonyos “Armor-X” szériába tartozik. A gyártó vagy forgalmazó egyelőre azonban ismeretlen, mindenesetre biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ezeket Magyarországon is lehet majd kapni.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!