Apple áruházak – Hivatalos megnyitók és hatalmas károk

KeleMan 2012.09.09. 15:27 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 944

Az elmúlt hetekben sorra jelentek meg a hírek, hogy az Apple új áruházakat nyit világszerte. Jövő évben Kínában várhatóak az új áruházak megnyitói, valamint Oroszország felé is terjeszkedni fog az Apple. Addig is azonban Európa szerte jó pár új áruházat fog még az Apple megnyitni. Svédországban például már hivatalos, hogy szeptember 15-én lesz a megnyitója az első Apple áruháznak a viszonteladói üzletek mellett. Az új üzlet Stockholm belvárosának szívében kap helyet, mellyel már 14 országban lesz jelen az Apple hivatalos üzleteivel.

Ausztrália fővárosa, Canberra is megkapta az új üzletét, ahol épp tegnap volt a hivatalos átadás. Ausztráliában egyébként egy másik hivatalos bolt is nyílt, mégpedig az Indiai-óceán partján fekvő Perth városában is. Hozzánk közelebb, Németországban is nyílik majd egy új áruház, mégpedig Stuttgart festői városában. Az új boltok megnyitói az elmúlt hetekben az új iPhone érkezése miatt is váltak esedékessé.

Sajnos nem minden fenékig tejfel az Apple áruházainál sem, mivel a Shanghaiban lévő ikonikus üzlet konkrétan beázott, lapátolták ki a vizet, amíg újra minden a régi nem lett.

Amerikában is tönkrement egy áruház, amikor a Kalifornia állambeli Temacula városában egy teherautóval szálltak bele az épületbe, vélhetően rablási szándékkal. A hatalmas, kirakatot védő fémháló is a felismerhetetlenségig roncsolódott, hát még a belső berendezési tárgyak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Janó - 2012.09.09. 15:41

  http://www.saifeewraps.net/vehicle_wrap_gallery/gallery_pics/new_pics/vans/samsung_van_decals_houston_graphics.jpg

  Biztosan ez volt az a teherautó, aki belerongyolt lopási szándékkal! :D

  • Anonim - 2012.09.09. 16:51

   A marha!:D ez jó!:DDD

 2. Rudolf - 2012.09.09. 22:41

  Az utolsó.. xD az kicsit már sok lassan falon át fognak tankokkal rabolni :D

Szólj hozzá Te is!