Soha nem látott képek érkeztek Steve Jobsról

KeleMan 2012.09.03. 19:55 Apple, Steve Jobs 0 db 2 085

Talán sokak emlékeznek arra a képre, melyen Steve Jobs lótuszülésben épp egy Mac gépre támaszkodva ábrándozik. Ikonikus kép, egy ikonikus lángelméről. A kép 1984-ben készült, melyet Norman Seeff készített, aki akkor hatalmas népszerűségnek örvendett, hiszen 1971-ben ő fényképezte a Rolling Stones együttesét is, majd Steve Jobs fényképezése után, 1985-ben pár képpel hozzájárult a “Think Different” kampány népszerűsítéséhez is.

Norman most kiadott pár akkor készült újabb fényképet is, melyek még sosem kerültek a nyilvánosság elé. A képeken Steve Jobs az irodájában és az otthonában látható, valamint feltűnik az akkori Mac csapat mellett is a képeken. A képekre kattintva azok megtekinthetőek teljes felbontásban is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!