Megjelent a Füles iPades frissítése

Helme 2012.09.02. 13:46 Programok 0 db 954

Az 55 éves rejtvénymagazin retina felbontással az új iPadre is! Az ingyenes alkalmazásban három skandi rejtvénnyel teheted próbára tudásod és gyorsaságod. További 11 rejtvénycsomag (folyamatosan bővülő kínálat), minden csomag 10 rejtvényt tartalmaz. A játék időre megy, szüneteltethető és bármikor folytatható vagy újrakezdhető, bármennyiszer megfejthető.

A megfejtés idejét közzéteheted a játék Top10-es eredménytábláján illetve Facebookon. A fülessel a család minden tagja és barátaid is játszhatnak.  Elakadtál a megfejtéssel? Kérj segítséget Facebook ismerőseidtől! Az alkalmazás jelzi, amint egy ismerősöd válaszol. Senki nem tudja a megfejtést Facebookon?

Lehetőséged van segítség-csomagok vásárlására is. Ezen kreditek segítségével az alkalmazás azonnal felfedi a kívánt definíció megfejtését. Természetesen a rejtvény fősorainak megfejtése ilyen módon nem lehetséges. Induláskor 2 ingyenes segítséged van. Használd ki!

Ha elfogytak a segítségek, további 5 vagy 15 segítségkérési lehetőségből álló csomagot vásárolhatsz. Az új füles alkalmazásban megújult a pontozási rendszer is: a gyorsaság mellett a rejtvény kitöltöttség mértéke is számít. Légy Te a legjobb!

Füles keresztrejtvény (AppStore Link) Füles keresztrejtvény
Fejlesztő: Central Mediacsoport Zrt.

Besorolás: 4+4

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!