Csak decembertől tilthatja majd az Apple az Androidos telefonokat

KeleMan 2012.08.31. 17:54 Apple, Rövidhírek 0 db 950

Az USA bírónője, Lucy Koh pont egy hete mondta ki az esküdtek egyöntetű ítéletét, mely szerint a Samsung jogtalanul használt fel Apple-szabadalmakat. Akkor úgy tűnt, hogy az Apple hamarosan betilthatja pár – a szabadalom bitorlásban vétkes – Samsung telefont az USA-ban. Az Apple ezen kérését jelezte is, mint megírtuk 8 db Androidos készüléket vett fel a halállistájára. Most azonban mégis úgy néz ki, hogy az Apple minderre legalább ez év decemberéig kell várjon.

A Verge hírportál szerint ugyanis a meghallgatásokra szeptember helyett csupán decemberben kerülhet sor leghamarabb. Ez azért is rossz, mert így az Apple csak az év végén, a karácsonyi hajrában kísérelheti meg elérni a betiltásokat, de addig is a Samsung jópár telefont fog tudni még értékesíteni. Külön érdekesség, hogy a meghallgatásra pont Mikuláskor, december 6-án kerül sor. Vajon mit fog majd kapni az Apple és a Samsung Lucy Koh bírónőtől?

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!