XMS Fashion Street megnyitó 2012. augusztus 25. 13:00 óra

KeleMan 2012.08.23. 12:36 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 1 120

Megkaptuk a zöld utat, végre kiderült és bejelenthetjük mi is. Az XMS második üzlete a Fashion Streeten 2012. augusztus 25-én szombaton, délután 13.00-kor nyílik meg.

Érdemes eljönni, hiszen óriási akcióval indul majd a megnyitó. Az első és legfontosabb, hogy 10 százalék kedvezményt kínál az XMS minden árusított termékükre. iPad, MacBook Air, Mac mini, iMac, MacBook Pro, vagy bármilyen Apple vagy kiegészítő, jár belőle a kedvezmény a szombati napon. Handrással beszélgettem még a tegnapi nap és azt is elárulta, hogy bőven lesz Retina MacBook Pro gép is raktáron, így már ezeket is meg lehet vásárolni azonnal, melyekre a 10%-os kedvezmény szintén vonatkozik. Eddig nem forgalmazott új termékekkel is bővül az új XMS kínálata: Dension, Bowers & Wilkins és Bang & Olufsen kihangosítók is megtalálhatóak lesznek az új, több, mint száz négyzetméteres üzletben.

Az XMS vásárlók a szombati napon a fenti akció mellett további kedvezményeket is igénybe vehetnek.

– Planet Sushi: 1000 forintos kupon, XMS hostessek osztogatják majd
– Fridays: 1000 forintos kupon, XMS hostessek osztogatják majd
– Nanushka: 10 százalék bármikor levásárolható kupon, vásárlás után számla mellé jár majd
– Starbucks: ingyen kávé mindenkinek
– Canon: fotókat készítenek a sorban és egyből ki is nyomtatják azokat, Canon táskában kulcstartós számológép és nyakpánt, minden Mac vásárlása esetén 50%, minden iPad vásárlása esetén 30% kedvezménnyel vásárolhatnak Canon PiXMA MG3150W multifunkciós nyomtatót

Ha pedig még ez sem lenne elég az első száz vásárlót, – aki iPhone készülékkel rendelkezik – az XMS csapata egy különgleges XMS logóval ellátott iPhone 4/4S védőtokkal is megajándékozza. Persze ezen kívül lesz még egy nagy csomó XMS kulcstartó is, XMS logós toll, és ha kértek, akkor még akár XMS öngyújtó is.

A szombati megnyitó és a kiszolgálás gyors biztosítása miatt, most 25-én a Duna Plazaban lévő XMS üzlet zárva fog tartani, hiszen az ott dolgozó csapat is a Fashion Street újabb ékességét fogja erősíteni.

A hivatalos időpont és a helyszín még egyszer tehát az alábbi.

XMS Fashion Street
2012. augusztus 25. szombat 13:00 óra,
Budapest V. kerület Deák Ferenc u. 23.

Handras és csapata mindenkit szeretettel és plafonig töltött raktárkészlettel vár.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. bujdi - 2012.08.23. 15:44

    Szerintem Bowers & Wilkins
    http://www.bowers-wilkins.com

Szólj hozzá Te is!