“Génies au revoir” – Az Apple kinyírta a Genius reklámokat

KeleMan 2012.08.23. 10:19 Apple, Egyéb 0 db 442

Valószínű, hogy az Apple nem bírta tovább idegekkel az elmúlt hetekben történő iszonyatos mennyiségű anyázást, amit az új Genius reklámok miatt könyvelhettek el Cupertinóban. Számunkra ugyan tetszettek a videók, hiszen azt mutatták be, hogy az Apple termékek mennyire populárissá váltak, de a tengerentúlon egyeseknél mégis kiverte a biztosítékot, hiszen úgy állították be a felhasználókat, hogy azok teljesen hülyék, komplett idióták, még egy effektet sem tudnak a videókra tenni.

Szerintünk azonban csak a “zsenit” állították vicces helyzetbe.

Mindenesetre az Apple döntött és a tegnapi napon az összes felületükről (hivatalos oldal, stb.) és egyéb videómegosztó helyekről (pl. YouTube) is törölték mindhárom videót, melyeket még a 2012-es londoni olimpia megnyitóján mutattak be. Így sajnos azok megtekintése már nálunk sem lehetséges tovább. Történt mindez persze azon tény mellett, hogy naponta ezen alkalmazottak több, mint 50.000 embernek segítenek világszerte az Apple Store üzletekben. Mondjuk én nem vagyok zseni, de most nem lennék a helyükben. Reméljük az Apple rövidesen kitalál valami új reklámot, mellyel a Genius Bar-okat és az ott dolgozó alkalmazottakat népszerűsíthetik majd, vagy akár a teljes üzleteket a mindig vidám személyzettel együtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!