Braaaaiiiiinnnnzzzz… Jövő év tavaszán érkezik a Plants Vs. Zombies 2.

KeleMan 2012.08.21. 18:52 Apple, Játékok 2 hozzászólás 1 777

A PopCap Games bejelentette, hogy 2013 tavaszán érkezik a rendkívül népszerű játék, a Plants Vs. Zombies második része. A játékról annyit érdemes tudni, hogy a házunk hátsó kertjében nagyhirtelen megjelennek a zombik és különböző palántákat, zöldségeket és egyéb vicces dolgokat kell ültessünk ahhoz, hogy megakadályozzuk az élőhalottak támadását. A menedzselős játék mái napig üde színfoltnak számít az AppStore áruházban.

A készítők elmondása alapján az új részben új küldetéseket, új beállítási lehetőségeket és új, fantasztikus grafikát kapunk majd. Ennél több azonban nem derült ki az új játékról, mint ahogy az sem, hogy milyen eszközökre fog érkezni. Az szinte biztos, hogy elsőként PC-re és Macre debütál majd a játék, és azt is biztosra vesszük, hogy azt követően hamarosan az iOS készülékekre is tiszteletét teszi a PopCap Games klasszikusának új változata.

Plants vs. Zombies (AppStore Link) Plants vs. Zombies
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 9+3

Ár: 349 Ft Letöltés

Plants vs. Zombies HD (AppStore Link) Plants vs. Zombies HD
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 9+1

Ár: 349 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Liafen - 2012.08.24. 15:14

    “A menedzselős játék mái napig üde színfoltnak napig az AppStore áruházban.” Ez egy kicsit félresikerült. Amúgy várom, jó kis játék :-)

    • KeleMan - 2012.08.24. 15:23

      WordPress sajátosság, már javítva lett, köszönjük, ürítettük a cachet.

Szólj hozzá Te is!