Szerkesztőségünkben vendégeskedett a Sony RDP-XA700IP hangsugárzó

KeleMan 2012.08.09. 17:47 Apple, Kiegészítők, Teszt 0 db 826

Július közepe óta elérhető és ki is próbálható az iSTYLE üzleteiben a Sony új, X sorozatú dokkolós hangszórócsaládja. 3 modellt fejlesztett a Sony, mi ebből a középső modellt kaptuk kezeink közé. A Sony RDP-XA700IP dokkolós hangsugárzó doboza óriási. Kibontva azt, pedig elénk tárul a lenyűgözően szép formavilágú monstrum. Elöljáróban csupán annyit mondanék, hogy nem csalódtunk benne, sőt magával ragadott az eszköz, de lássuk, mit is tud a “kicsike”.

A készülék technikai tulajdonságait bemutatva azt is mondhatnánk, hogy egy Apple termékkel van dolgunk, ha nem lenne a dokkon feltüntetve a Sony logója. A hangsugárzó kompatibilis az iPhone 3G/3GS valamint az iPhone 4/4S készülékekkel, mindhárom iPad táblagéppel, valamint az iPod touch, iPod nano és iPod Classic modellekkel a 30 tűs csatlakozónak köszönhetően.

Tovább a tesztre

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!