Wild Blood – Bemutatkozott a Gameloft első Unreal motorral készült iOS játéka

KeleMan 2012.08.09. 18:46 Apple, Játékok 0 db 745

A mai napon a Gameloft lerántotta a leplet a készülő újabb sikervárományos játékáról, melynek neve Wild Blood lett. A bejelentés apropója, hogy ez lesz az első Unreal 3-as motorral készült játék, melyet a Gameloft stúdiója fejleszt az iOS eszközökre. A rövid, valamivel több, mint fél perces bemutatkozó videóban hatalmas szörnyeket láthatunk, valamint nagyszerűen megalkotott környezetet.

A játék története még nem tisztázott, de az előzetes képek alapján jól látható, hogy egy igen sötét fantasy környezetben fog játszódni, ahol a szavak helyett a hatalmas kardoké és egyéb egy- vagy kétkezes fegyvereké lesz a szerep. Megjelenési dátum még nincs, de ismerve a Gameloft kiadó szokásait, várhatóan 1-2 hónapon belül megérkezik az Apple áruházába, valamint Androidos eszközökön is tiszteletét teszi majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!