Kipróbáltuk a Sony RDP-M15iP hordozható hangszóróját

KeleMan 2012.08.06. 11:29 Apple, Egyéb, Kiegészítők 0 db 539

A mai napon iSTYLE-tól nemrég kapott Sony RDP-M15iP hordozható dokkolós hangsugárzót mutatjuk be nektek. A bruttó 35.900 Ft-os áron megvásárolható hangszóró kialakítása a hordozhatóság jegyében született meg a Sony tervezőasztalán.

A készülék 2 db sztereó hangszórót (10W+10W teljesítmény) kapott, melyek mérete 2×50 milliméter, de van itt egy 3,5 milliméteres AUX bemenet, és egy akár 6 órás üzemidőre képes beépített akkumulátor is.

A doboz nem szűkölködik az extra kiegészítőkben sem. A tápcsatlakozó mellett távirányítót és hordtáskát is találunk, de mindenképp kiemelendő, hogy az összes Apple zenelejátszóhoz és iPhone eszközhöz is kapunk még műanyag tartókarokat, melyekkel könnyedén rögzíthetjük készülékünket a dokkolóhoz.

Tovább a tesztre

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!