Itt vannak az első iPad mini védőtokról készült képek

KeleMan 2012.07.31. 18:51 Apple, iPad 3 hozzászólás 957

A tegnapi nap során említettük, hogy érdekesnek tartjuk, hogy míg az iPhone készülékről szinte naponta jönnek az új információk, pletykák, képek, alkatrészek, addig az iPad mini készülékről semmi hír sem szivárog ki. Persze lehet, hogy pont azért, mert nem is lesz majd kisebb táblagép, pedig szinte mindenki tényként kezelte eddig a létezését.

A mai nap azonban megtört a jég. A 9to5Mac adott információt arról, hogy a DeviceWear képeket közölt egy a kifejezetten iPad mini készülékhez készült tokról. Persze a kiegészítőgyártó már törölte a honlapjáról a képet, de hozzánk azért még eljutottak azok.

Sokan úgy gondolják, hogy nincs létjogosultsága a piacon egy 7″ körüli táblának, anno maga Steve Jobs is így nyilatkozott, de ezt a témakört már egy korábbi bejegyzésünkben végigjártuk. Mivel várhatóan 4:3 arányú marad a kijelző oldalaránya, így a 7,85″-es modell 40%-al nagyobbb lehet a Kindle Fire vagy a Nexus 7 készülékeknél. Ezáltal könnyebben kezelhető marad.

A képeken jól látszik, hogy az iPad mini esetében is várható már az új 19 tűs csatlakozó, valamint egy kamera is a hátoldalon és az előlapon. A hangszórókból a képek alapján kettőt is épít a kisebb táblagépbe az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Anonim - 2012.07.31. 19:04

  Engem miért nem vonz ez az iPad mini?:P

 2. Fleshman - 2012.07.31. 20:50

  Bazzeg, megtört a hitem.
  Annyira tényként kezelik, hát már kételkedem magamba, lehet tényleg lesz iPad mini?
  Nem mint ha kéne, de piaca biztos lenne.

 3. keevin - 2012.08.01. 23:26

  mi értelme van egy pici táblánap ha taplegépet veszek minél nagyobb legyen az hívják táblagépnek

Szólj hozzá Te is!