A hír igaz! – Újabb XMS bolt nyílik Budapesten

KeleMan 2012.07.27. 15:21 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 073

Tegnapelőtt pár általunk készített fénykép által futótűzként rohant körbe a magyar neten, hogy új Apple bolt nyílik Budapesten. Tegnapra már sikerült is megtudjuk, hogy kié is lesz az új üzlet, de a tulajdonos kérte, hogy a jövő heti bejelentésig még tartsuk magunkban. Aztán a mai nap megjelent a Plastikon is a hirdetés, valamint ügyes emberkék felfedezték, hogy nem is olyan titkos már a dolog, hiszen az Apple hivatalos oldalán megtalálhatóak az információk. Így bár az ígéretünknek eleget kívántunk tenni, hogy várunk jövő hétig, most mégis megírjuk a tutit.

Horváth András, ismertebb nevén Handras, az XMS tulajdonosa így “lebukott” és már ő maga sem bírta magában tartani az információkat. Újabb megkeresésünkre elmondta, hogy az XMS második üzlete a tervek szerint augusztus közepén nyílik majd meg. Szóval nem átköltözés lesz, nem hivatalos Apple bolt, nem újabb reseller, hanem a második XMS üzlet. András a blogján beszámolt a történtekről, pontos és hivatalos infók jövő héten várhatóak.

Oké, gondolom mostanra már mindenki tudja, az iphonehungary-n szaladt körbe a kép, ma délre pedig ügyes kommentelők a szifon.com-on kinyomozták, hogy nyílik Budapesten a város szívében (szerintem a legszebb és leghangulatosabb sétálóutcában) a második XMS Apple Premium Reseller bolt. Három hónapja dolgozunk rajta egyébként, csodálom, hogy ennyi ideig titokban tudtuk tartani, pedig rengeteget mászkáltam az épülő bolt előtt, többször meg is szólitottak blogolvasóim, ott volt az álláshirdetés is, mégsem rakták össze a képet. Aki meg tudta, azt megfenyegettem, hogy az életével játszik ha bárkinek elárulja. :)

Részletekről később, annyit elárulok, hogy a legszebb boltot szeretnénk megcsinálni, nagyobb is lesz mint a mostani bolt a Plazaban. Tudom sokszor mondtam már, hogy nem akarok második boltot, de ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki, ezt is elmesélem majd egy későbbi postban, ha lesz egy kis időm, sorsszerű volt a dolog. Most már azt is tudjátok, miért volt az utóbbi időben nagyon kevés post. Hát ezért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Anonim - 2012.07.27. 15:49

    “Kár.”

Szólj hozzá Te is!