Szigorúan bizalmas régebbi prototípus képek jelentek meg

Legendd 2012.07.27. 13:20 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 7 hozzászólás 3 170

Az Appleinsider jelentése szerint szigorúan bizalmas régebbi iPhone és iPad prototípusok jelentek meg egy bírósági tárgyalás során. A bírósági dokumentumok egy a Samsung és az Apple között zajló per során kerültek elő. A képeket elnézve látható, hogy a nagyon korai prototípusok egyes jegyei rendkívüli formai hasonlóságot mutatnak a következő generációs iPhone készülékről eddig kiszivárgott információkkal.

Persze van itt iPad készülékről is kép, amelyen egy integrált támasztókar látható, sőt egy hatalmas iPad alakú iPod zenelejátszó is. De ami a legjobban tetszett számunkra, az egy koporsó alakjára emlékeztető iPhone modell.

Az Apple mindig is védte a termékeit a kíváncsi szemek elől, pláne a prototípusait, most azonban mégis be kellett azokat mutatnia információként a Samsung elleni per alatt. A Kalifornia államban zajló ügy során Lucy Koh bírónő eddig preferálta a peren kívüli megegyezést, és kötelezte is az Apple és a Samsung képviselőit, hogy üljenek le egy asztalhoz és beszéljék meg a nézeteltéréseiket.

Ez időközben meg is történt, de a megegyezésre nem került sor. A képek azért is kerülhettek a nyilvánosságra, mert a törvény szerint az eljárás folyamán bemutatott bizonyítékok nem minősülhetnek üzleti titoknak. A legtöbb képet a The Verge készítette, melyeket az alábbi galériában tekinthettek meg.

[juicebox gallery_id=”10″]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

7 hozzászólás

 1. Anonim - 2012.07.27. 13:26

  Mik azok a rendkívüli formai hasonlóságok?:D

  • KeleMan - 2012.07.27. 14:52

   Állítólag az új iPhone készüléknél például a hátlap külön lesz választva az alsó és felső résztől a hátoldalon. Jó pár olyan kép van, amelyeken ez látszik.

 2. Cassivs - 2012.07.27. 14:02

  Ezek borzalmasan néznek ki. Igaz, korai dizájn, de szerencse, hogy továbbmentek és nem bólintottak rá ezekre rögtön..

 3. ntamasi - 2012.07.27. 17:53

  néhol inkább nokia lumiás hasonlóságot lehet felfedezni (btw ez lehet, hogy megérne egy pert… :), a többi korai óborzalom… :)

 4. James - 2012.07.27. 19:24

  pár képet nézve én is lumia hasonlóságot éreztem
  de pár eléggé olyan gagyi már bocs :D
  I4 kinézete nekem nagyon tetszik, csak kár, hogy egy tokkal el kell csúfítanom
  Sajna láttam karcos iphone-t és eléggé nem áll neki jól :)

 5. iMike - 2012.07.27. 20:55

  A többsége borzalmas, főleg az egyszerű home gomb helyett a “MENU” gomb…még jó, hogy régi tervek, mert ezek rohadt rondák. :D

 6. commentator - 2012.08.21. 21:14

  Télleg sokban hasonlit a lumniákhoz , de az tisztán látszik hogy sokat probálkoztak mire sikerult összehozni azt a hihetetlen dizájnt ami most van :D csak igy tovább :)

Szólj hozzá Te is!