Kié lesz az új Apple bolt?

KeleMan 2012.07.27. 11:19 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 1 206

Tegnapelőtt már megírtuk, hogy véletlenül ráleltem egy kirakatra, miszerint új Apple bolt nyílik Budapesten az V. kerületben. A Deák Ferenc tér és a Deák Ferenc utca sarkán lévő Starbucks kávézó melletti új üzlet díszítése kívülről időközben már befejeződött. A patinás belvárosi negyedben lévő üzlet kirakatában megjelentek az iPad, iMac, MacBook képei, valamint egy “Ismerd meg az új szomszédodat.” felirat. (A fenti képért köszönet Schaffer Józsinak!)

Közben megjelent egy hirdetés is a Plastik.hu oldalán, ezek szerint valaki már hirdet. De vajon ki? A 3 magyarországi prémium viszonteladó az iSTYLE, az XMS és a Starking. Talán a 3 viszonteladó közül nyit valaki egy új üzletet? Esetleg új prémium viszonteladó érkezik? Az is elképzelhető, hogy hivatalos Apple üzlet nyílik Magyarországon. Talán ideje lenne már. Mindenesetre mi tegnap már utánajártunk a kérdéseknek, szerencsére nem is kellett messzire menjünk, hogy megleljük az új üzlet forrását.


2 nappal ezelőtt még a kirakatok díszítése zajlott.

Az üzletvezető kérésére azonban nem publikus még jelenleg az információ. Annyit azért elárult, hogy a bolt alapterületének mérete három számjegyű lesz négyzetméterben megadva és várhatóan augusztus közepén lesz a megnyitása, de a jövő hét elején már új és friss információkat fogunk kapni, amikor is hivatalossá válik, hogy kié lesz az új Apple üzlet.

Addig is a hozzászólásoknál lehet tippelni, hogy az új almaáruház ajtói fölé vajon milyen céglogó lesz majd felírva.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Dani - 2012.07.27. 11:41

  Én két lehetőségre gondoltam

  A hivatalos Apple bolt

  B Költözik az xms
  Szerintem a b reálisabb de a hivatalos boltnak jobban örülnék

 2. Anonim - 2012.07.27. 11:41

  Egy Alma logónak örülnék a legjobban!:)

 3. AppleDNS - 2012.07.27. 11:48

  100%, h XMS » Handras-é lesz!

 4. strucc007 - 2012.07.27. 19:35

  A hivatalos Apple Store kizárt. Sokkal menőbb, gazdagabb nagyvárosokban sincs, miért pont egy szegény Bp-n nyitna boltot az Apple?

Szólj hozzá Te is!