Ismét Sanoma app: várod már az olimpiát?

Helme 2012.07.21. 08:00 Programok 0 db 1 124

A Foci EB applikáció kiugró sikere után a Sanoma Media Budapest lefejlesztette a londoni olimpiai játékokkal kapcsolatos app-ot, a London Most! alkalmazást. Bár még nem kezdődött el az olimpia, az app-ot már most érdemes letölteni, hiszen tartalmazza a XXX. nyári játékokkal kapcsolatos híreket, bemutatja az olimpia helyszíneit, az összes csapatot, a sportolókat és edzőiket is.

Az éremtábla, a menetrend, a hírek és a galéria mellett a kiválasztott döntők eredményeiről értesítés kérhető, de az alkalmazás a londoni időjárásról is tudósít, sőt, aki a helyszínen izgulja végig a játékokat, még a tájékozódásban is segít. Ha még ennél is többet szeretnél tudni az év sporteseményéről, akkor az alkalmazás segítségével különböző érdekességeket ismerhetsz meg az olimpia történelméből.

A London Most! alkalmazással percről-percre értesülsz a magyar csapat londoni sikereiről, akár út közben is, a háttér-információknak köszönhetően pedig igazi szakértője lehetsz a játékoknak.

Artikel wurde nicht gefunden

– iPhoneHungary rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!