Senki sem tudja mikor érkezhet az új iPhone

Helme 2012.07.20. 13:16 iPhone 0 db 1 467

Tényleg kijelenthető, hogy senki sem tudja mikor érkezik a következő generációs iPhone készülék. Az elmúlt egy hónapban legalább 5 különféle megjelenési dátumról számoltunk be nektek. Abban látszólag mindenki egyetért, hogy ebben az évben valami újdonság biztosan érkezni fog. Egyedül az időpont a kérdéses.

Vannak, akik augusztust mondanak forgalomba kerülésre, mások szeptembert jósolnak, de szép számmal akadnak októberi tippek is. Az India Today az utóbbira tette le a voksát. Verizonos értesülések szerint a negyedik negyedévben jöhet a készülék, kiegészülve az iOS 6-tal. Mivel érkezik az új operációs rendszer egyelőre a termék nevét is kérdések övezik. A “The new iPad” után lehet ugyan ez, csak iPhone-nal, de akadnak olyanok, akik az iOS6 érkezése miatt már iPhone 6-ként emlegetik a terméket. Mégis többségben vannak azok az elemzők, akik szerint az Apple nem fogja megbontani a számozást – még akkor sem, ha eddig sem volt benne túl nagy logika – és egyszerűen iPhone 5-nek fogják hívni.

Pletykák szerint ebbe már A6-os processzor lesz, mely a világ legerősebb okostelefonjává teheti az iPhone-t, de szóltak már a hírek új méretről, In-Cell alapú kijelzőkről és NFC-s megoldásokról. Ezeket az információkat tényleg érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen tavaly is mekkora felháborodás lett abból, hogy “csupán” az iPhone 4S került forgalomba. Egy-két hónap múlva már biztosan tudni fogjuk: mi a helyzet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!