Megnyitottuk az iPhoneHungary Appróhirdetések oldalát!

KeleMan 2012.07.18. 19:10 Apple, Egyéb 0 db 725

Egy hete csupán, hogy megújult az iPhoneHungary weboldalának dizájnja. Több hónapos munka ért ezzel véget, de persze a háttérben további projektek is folytak/folynak párhuzamosan az iPhoneHungary oldalának fejlesztése mellett. Ilyen volt a második projekt, az a “Landing page” is, mely az AppStore-ból letölthető alkalmazásunkhoz, az iHungary apphoz készült. A mai napon a harmadik projekt is befejeződött és így elindíthatjuk azt, de persze van negyedik és ötödik is a tarsolyunkban, de mindent csak idővel.

Fontos tudni, hogy az elmúlt fél évben legalább 300 darab megkeresést kaptunk azzal kapcsolatosan, hogy szeretnétek az ilyen-olyan Apple cuccaitokat eladni és ebben kéritek segítségünket. Hamarosan érkezik az új iPhone készülék is, így az eddigi iPhone 3G/3GS, de akár az iPhone 4/4S készülékek is eladósorba kerülhetnek, hiszen ezáltal sokaknak lesz lehetősége megvásárolni majd az új modellt. Mi ebben kívánunk nektek segíteni!

Nem mi vagyunk persze az egyetlenek Magyarországon, akik Apple termékekkel kapcsolatos apróhirdetési oldalt indítottak. Viszont mi vagyunk azok, akik mögött a legnagyobb közösség áll ezen oldalak között. Lassan, de biztosan haladunk a 12.000 aktív Facebook felhasználó felé, így megvan a lehetőségetek arra, hogy a lehető legkönnyebben és a leggyorsabban adhassátok el a meghirdetett Apple vagy hozzá szorosan kapcsolódó termékeiteket. Hiszen a célközönség Ti magatok vagytok!

A mai napon tehát elindítjuk az új Appróhirdetések oldalt. Az új oldal neve az iPhoneHungary Appróhirdetések lett a keresztségben, melyet a

http://appro.ihungary.hu

címen érhettek el. Igen, két “p”-vel. Magánszemélyek számára az oldalon egyszerre összesen 3 db hirdetési lehetőséget kínálunk, de természetesen ezt ti folyamatosan menedzselhetitek, törölhetitek a régit, újat tölthettek fel, stb. Mivel az oldalaink fenntartásának vannak költségei is, ezért egyéni vállalkozók, vállalkozások és cégek számára díj ellenében, de szintén biztosítunk apróhirdetési lehetőséget.

Különböző csomagokat is kialakítottunk. Magánszemélyek számára a már használható iPH Appro S csomagunkat ajánljuk, ami a mai naptól díjmentesen elérhető. Az iPH Appro M, iPH Appro L és iPH Appro XL csomagjaink iránt pedig várjuk az érdeklődéseket a Kapcsolat oldalunkon keresztül.

Figyelem! Fontos, hogy nagyon komolyan vesszük a hirdetéseket, legyen az akár magánszemélytől beérkező, akár cégtől. Mindenképp kérnénk benneteket, hogy aki hirdetni szeretne, az feltétlenül olvassa el az iPhoneHungary Appróhirdetések Szabályzatát. Nem rövid, de nem is hosszú, viszont elkerülhetőek a felesleges körök és félreértések.

A célunk az új oldallal, mivel ekkora közösség áll mögöttünk, hogy Magyarország legnagyobb Apple apróhirdetési oldalát építsük fel az elkövetkezendő időkben, hiszen így válhat az a számotokra is sikeressé, így lehet igazán populáris és így nektek is könnyebb lesz az általatok meghirdetett termékeket eladni. Ehhez azonban a Ti segítségetekre is szükség van!

Kérünk benneteket, ha van esetleg ismerősötök bátran ajánljátok az új oldalt, hiszen sokakhoz eljuthat a hirdetésük. Az oldalon egy rövid regisztrációt követően lehetőség van az apróhirdetések feladására, valamint a gyorsabb Facebook belépési lehetőség is beépítésre került.

Információ! A technikai paraméterekről annyit, hogy az új Appróhirdetések oldal – az iPhoneHungary weblapjához hasonlóan – szintén teljes Retina felbontást kapott, így az új iPad vagy akár Retina MacBook Pro készülékekről is kiválóan böngészhető. Az új oldal alapját a népszerű WordPress apróhirdetési rendszer, a Classipress adja, mely ugyan nem saját fejlesztés, – mi legalábbis nem reklámozzuk annak (sic!) – de a téma, a grafikák azok. Mint mindig, megkérnénk benneteket, hogy amennyiben bármilyen hibát tapasztaltok, úgy jelezzétek nekünk bátran.

Most pedig menjetek, vegyétek birtokba az új oldalt! Használjátok ki a benne rejlő lehetőségeket, szóljatok ismerőseiteknek, hirdessetek sokat, legyen az iPhone, iPad, iPod készülék vagy épp bármilyen Mac számítógép, esetleg egyéb kiegészítő termék. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsabban el tudjátok majd adni az eszközeiteket, kiegészítőiteket.

Köszönjük a sok éves kitartásotokat! Reméljük ezáltal sokatok segítségére lehetünk és legfőképp hasznosak a számotokra!

Üdvözlettel,
az iPhoneHungary csapata

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!