Ezeket a Maceket támogatja majd az OS X Mountain Lion

KeleMan 2012.07.12. 10:27 Apple, Mac 0 db 612

Mint ahogy már megírtuk, az Apple pár napja elérhetővé tette a Golden Master változatát a július végén érkező új 10.8-as OS X Mountain Lion operációs rendszeréből. Az Apple időközben elkészített egy aloldalt is honlapján, melyben a váltást elősegítendő, sok érdekes és hasznos információt osztanak meg velünk.

Ezek között található meg az a lista is, melyből megtudhatjuk melyek azok a Mac gépek, melyek támogatják a hegyi oroszlán használatát. Nagy meglepetésekre nem kell számítani persze, de jó ha tisztában vagyunk vele, hogy melyek ezek, mielőtt nagyban nekiállnánk a Mac App Store üzletében vásárolni. Persze ha a gép már a Liont sem támogatta, úgy ez esetben érdemes egy új készülék vásárlásán gondolkozni.

Az OS X 10.8 Mountain Lion által támogatott készülékek listája:

– iMac – 2007 év közepi kiadás vagy újabb
– MacBook – 2008 év végi alumínium kiadás vagy 2009 év eleji vagy újabb
– MacBook Pro – 2007 év közepi kiadás vagy újabb
– MacBook Air – 2008 év végi kiadás vagy újabb
– Mac mini – 2009 év eleji kiadás vagy újabb
– Mac Pro – 2008-as vagy újabb
– Xserve – 2009 vagy újabb

Hogy a géped a fenti listába tartozik-e a legegyszerűbben az alma logóra való kattintás után a “Mac névjegye” majd a “További infó” gombra kattintással ellenőrizheted.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!