Gondban van az Apple az új iPhone akkumulátorai miatt

KeleMan 2012.06.30. 19:09 Apple, Egyéb, Pletykák 6 hozzászólás 1 959

Az Appleinsider beszámolója szerint a Topeka Capital Markets egyik elemzője azt állítja, hogy a soron következő új iPhone készülékbe gyártott beépített akkumulátorokkal komoly gondok akadtak.

Brian White elemző úgy értesült, hogy az akkumulátorok csupán 30 százaléka üti meg az Apple által felállított elvárásokat. Állítólag a hibás termékeket már eltávolították és visszahívták, és az akkumulátorok gyártója, – akit a forrás nem nevezett meg – már megkezdte a hibajavítást is.

Azt nem tudni, hogy a hír mennyire kacsa, mindenesetre az elemzés szerint az új iPhone szeptember és október környékén érkezhet, amennyiben az akkumulátorok vagy egyéb alkatrész gyártása során nem tapasztalnak olyan hibát, amely hátráltatná a termék piacra kerülését.

Az akkumulátoroknak az iPhone készüléknél, mint ahogy a legtöbb okostelefonban, mindig is kiemelt figyelmet szenteltek a gyártók, hiszen még mindig nem született olyan megoldás, amely a maximum 1-2 napos használati időt lényegesen meghosszabbítaná.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

6 hozzászólás

 1. a.sebi - 2012.06.30. 20:39

  ez csak a hecc miatt van…az apple megoldja. ..van olyan hatásköre….es szerintem minden esetben van egy vész tarcsi….melyik gyártó nem örülne ha az apple nek gyártana termékeket….

 2. Fuck - 2012.06.30. 23:01

  szerintem lassan mindenki rájön , hogy az ipadet kivéve az összes ifon egy rakás szar.
  Az operációs rendszerével együtt.
  Szar, szar, szar.
  Ha ezt ki moderálod akkor te is egy szar vagy…

  • SocialKiller - 2012.07.01. 11:43

   Azzal eggyettértek,hogy az apple-nek az ipaden kívül nincs egy normális terméke(talán még a macbook pro, de az is elvan árazva!),de azért fogalmazhattál volna szebben és szerintem nem jó ötlet szidni az adminokat, de te tudod…

  • Street05 - 2012.07.01. 23:36

   Hihetetlen ostobának tűnsz, és ezért számít annyit a véleményed, mint locsolni az esőben..
   Kicsit kulturálódjál, aztán menj és csinálj jobbat!

  • keegan - 2012.07.02. 15:46

   nyugodtan kimoderálhatjátok… csak szar ember mocskolódik ilyen módon, szar embernek meg semmit sem ér a szava…

 3. Anonim - 2012.06.30. 23:29

  Szerintem az Apple-nél már az áttörés lenen ha 3 napos aktív használatot bírna az aksi. Lehet hogy ez nem csak itt mondható el, de a 4s, nagyon keveset bír.

Szólj hozzá Te is!