Megjelent a Spiderman a Gameloft kiadásában

KeleMan 2012.06.29. 12:37 Apple, Játékok 0 db 1 033

A Gameloft újabb játéka érkezett meg ezen a héten az App Store áruházába, ez pedig nem más mint a csodálatos Pókember. Jövő hónap elején érkezik az új hollywoodi szuperprodukció is a mozikba, de mi már most kézbe vehetjük Pókember irányítását.

A Marvel és a Gameloft összefogásában megszületett alkalmazás igazi unikum, mivel nem sűrűn találkozhatunk olyan játékkal, – konkrétan egyel sem –  melyben New York városát olyan 30-40 emeletnyi magasságban teljes egészében bejárhatjuk. Persze Pókembernek néha alá kell szállnia a fertőbe is, ahol néhány jól irányzott kombóval helyretehetjük a gazfickókat. 25 küldetésen keresztül harcolhatunk a full 3D-ben megalkotott városban, többek között az üzleti negyedben, a belvárosban, a kikötőknél és akár a Central Parkban is. A játék teljes egészében követi a mozifilm sztoriját, melyben Lizard lesz a főellenség.

Sajnos van hátránya is a közel 700MB-os alkalmazásnak. Bár a legtöbb iOS eszközön fut a program, az elsőgenerációs iPad, valamint az iPhone 3G és 3GS is kimaradt a támogatott készülékek sorából. Cserébe viszont egy tűéles grafikával megáldott fantasztikus látványvilágú játékot kapunk a nem csekély 5,49€-s árért.

The Amazing Spider-Man (AppStore Link) The Amazing Spider-Man
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 12+4.5

Ár: 2 490 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!