iSTYLE – Vedd a nagyobbat, olcsóbban!

KeleMan 2012.06.29. 13:43 Egyéb, iPad 4 hozzászólás 837

Az iSTYLE a mai napon ismét egy nagyszerű akcióval kedveskedik a vásárlóik számára! Aki tervezte második generációs iPad készülék vásárlását, ezzel az ajánlattal mindenképp jól jár!

Aki az iSTYLE Csapatát választja az csak jól járhat. Szeretnél több 10 000 Ft-ot spórolni egyetlen vásárlás során?! Elő vettük a piros filcünket és jól kisatíroztuk a régi árakat! Megszülettek az új iPad 2 árak, amelyek nem csak kedvezményesek, de egyenesen visszautasíthatatlanok.

Aki most vásárol valamelyik kifutó iPad 2 modellből 32GB vagy 64GB változatban – akár fehér, fekete Wi-Fi vagy 3G – az most szinte a 16GB-os áráért juthat hozzá a kiválasztott iOS eszközéhez.

Az akciós iPad kínálatot erre keressétek: http://www.istyle.eu/hu/ipad/ipad-2.html

Amennyiben még ez az ajánlat sem elég kecsegtető számodra, akkor nincs más hátra tedd próbára szerencsédet. Ha ügyes vagy és Fortuna rád kacsint egy vadonatúj iPad 2 64GB Wi-Fi változat ütheti a markodat.

Ehhez nem kell mást tenned csak ellátogatni a Mammut II.-ben található üzletünkbe és személyesen regisztrálni az üzletben a játékra. Keresd a pultnál elhelyezett iPadet, amin egy egyedi felületen kell megadnod adataidat.

A szükséges adatok a regisztrációhoz:
• neved
• mobil telefonszámod
• email címed

A valós e-mail cím és telefonszám az azonosításhoz szükséges. Kizárólag a valós adatokat megadó személyek vesznek részt a sorsolásban. Ezután már csak ki kell várnod a sorsolás napját és megjelenni a nagy napon a Mammutban található üzletünkben! További részletek a játékról folyamatosan tesszük közzé itt a játék eseményénél.

Sok szerencsét.
Az iSTYLE Csapata

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Endre - 2012.06.29. 13:50

  Köszönöm a nyereményjátékot a vidékiek nevében…

  • SocialKiller - 2012.06.29. 15:55

   Ezt akartam én is írni…
   Üdv innen Zalaegerszegről :(

   • OCSI - 2012.06.29. 16:34

    Kár hogy Miskolcon nincs Mammut II-tő. :D

 2. Anorexia nervosa - 2012.06.30. 08:54

  Ezaz, számomra már csak egy fél csillagvizsgáló árába fáj .

Szólj hozzá Te is!