Gameloft – Megjelent a Gang Domination kártyajáték is

KeleMan 2012.06.29. 17:10 iPhone, Játékok 0 db 429

A Gameloft a Pókember mellett egy új közösségi játékot is kiadott a mai napon, mely egy teljesen új élményt kínál a GREE platformon. Az alkalmazás tulajdonképpen egy kártyajáték, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bandákba szerveződve küzdjenek meg egymással.

A Gameloft már bizonyította a szakértelmét ebben a műfajban a “Gangstar” sorozattal, hiszen a legutóbbi kiadás, a Gangstar Rio az első 10 legnagyobb bevételt hozó játékok között van az App Store-ban. A Gand Domination címet viselő alkalmazás a maffia izgalmas világába kalauzolja el a játékosokat. A játékban jelenleg 200 darab művészien megalkotott kártya található. A kártyákat kombinálva kell legyőzni a rivális bandákat a sztori módban található küldetéseknél, melyhez egyébként 3 frakció közül választhatunk.

A játék mozgatórugója azonban sokkal inkább a multiplayer játék, ahol barátainkkal közösen szervezhetünk helyi szervezeteket, akikkel közösen uralhatjuk az alvilágot. Ehhez persze az kell, hogy a lehető legjobb kártyák legyenek a birtokunkban. A kártyákból is több féle van, vannak az alap és a különleges kártyák, mely utóbbiakat sikeres küldetések teljesítésekor kaphatunk meg.

Artikel wurde nicht gefunden

Van a programban egy virtuális lottó is, mellyel szintén nyerhetünk extra lapokat, melyek további bónuszokat adnak a képességeinkhez. A játékban erős a közösségi hálózatok támogatása is, melyeket ha kihasználunk úgy extra pontokat kapunk, melyeket új kártyák vásárlására is fordíthatunk.

Ha pedig már kigyűlt az összes kártya, úgy csak rajtunk áll, hogy azokat hogyan válogatjuk ahhoz, hogy a legerősebb pakli, ezáltal a legerősebb banda vezetőivé váljunk. Persze minden kártyának megvan az ütőlapja, így tulajdonképpen a játék sosem ér véget, mindig lesz egy újabb nagy hal, amelyik megeszi a kisebb halat. A játékot a Gamelfot ingyenesen biztosítja a felhasználóknak az App Store áruházban.

“Japánban egyértelműen a kártyajátékok a legnépszerűbb közösségi játékok. A Gang Domination a Gameloft első közösségi kártyajátéka, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy olyan vezető közösségi játékhálózattal tesszük meg ezt az utat a mobilokon, mint a GREE” – mondta Michael Guillemot, a Gameloft alapítója és elnöke.

“Nagyon örülünk annak, hogy egy újabb “Gang” játékot biztosíthatunk a Gameloftnak, amely már így is nagyszerű eredményeket hozott a Gangstar sorozattal. Világszerte 190 millió felhasználóval rendelkezünk, így reméljük, hogy a játék széleskörű népszerűségre tesz szert” – tette hozzá Yoshikazu Tanaka, a GREE alapítója és vezérigazgatója.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!