Óriási az új MagSafe2 csomagolása

KeleMan 2012.06.22. 10:12 Apple, Egyéb, Kiegészítők 1 db 447

A szó mindkét értelmében lenyűgöző az új MagSafe-MagSafe2 átalakító csomagolása. Egyrészt tényleg hatalmas dobozban küldi az Apple, amennyiben házhoz szállítással rendeljük, másrészt viszont azért is óriási, mert itt is látszik, hogy az Apple bizony a most kapható legkisebb termékével is igencsak törődik.

Az új Retinás MacBook Pro és új MacBook Air modelleknél már az új MagSafe 2 teljesít szolgálatot. Mint arról hírt adtunk korábban, a 9,99$-os átalakítót (mely nálunk 3.590 Ft-ért kínálja az Apple) a cupertinói cég kifejezetten azoknak szánja, akik egy régebbi MagSafe adapterrel kívánják tölteni az új laptopokat.

Viccnek is felfoghatnánk pedig nem az, de az Apple a fenti csomagolásban juttatja el a megrendelőknek a parányi kiegészítőt, ami szinte biztos, hogy el fog veszni, ha nem ügyelünk rá, olyan parányi. Bár valóban biztonságos a kartondoboz, de szerintem ez már kicsit túlzás. Sőt! Mondhatnám, hogy erre tényleg jobban haraphatna a Greenpeace, mint az iCloud szolgáltatást kiszolgáló szerverparkok megalkotására, hiszen ez talán már a papírpazarlás fogalmát is kimeríti.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. wroadd - 2012.06.22. 10:26

    “hiszen ez talán már a papírpazarlás fogalmát is kimeríti.”
    Talán???

Szólj hozzá Te is!